Someone who will love me the way I loved you.


Just nu så sitter jag med den här sötnosen bredvid mig. Tåget hem till Örnsköldsvik går klockan 14.42 och jag är hemma kvart över två i natt. Det känns lite skönt att komma hem ändå, borta bra men hemma bäst som sagt. Oj, nu måste jag kila. Puss!

One and only.


I grow fonder every day, lose myself in time, just thinking of your face.
I don't know why I'm scared, I have been here before.
Every feeling, every word, I have imagined it all.
You never know if you never try,
to forgive your past and simply be mine.

Oh happy day.


Hej snyggisar! Igår så åkte jag från göteborg till skara, där jag nu befinner mig. Fy vad jag kommer sakna alla människor i studion ♥ I alla fall så sitter jag just nu i det snyggaste huset jag någonsin har sett. Det ser seriöst ut som att det är taget direkt ur en inredningstidning. Jag vaknade på soffan här imorse, duschade, fick ägg benedict till frukost, sen gick vi till stan och fikade och nu har jag precis fått en (alkoholfri) mojito. Det är som att bo på hotell ju. Gah, jag dör. Bästa veckan på länge. Men nu så måste jag umgås lite, puss!

Sweet dreams.



Hej jag heter fanny och jag hatar oskärpa. Jasså, är jag inte ensam? Konstigt.
Nu ska jag sova, så säger godnatt. Sov gott babes!

Today I was a little bit stronger.


Vill ni veta vad jag insåg idag? Jag skrev ju en lista någon gång i augusti på saker jag ville göra nu i höst, och jag kom på att jag kan stryka nästan allt.

I höst vill jag,
träffa han som gör mig knäsvag
skratta extremt mycket
göra spontana, galna saker
dansa tills fötterna värker
och bara umgås med folk som gör mig glad.

Det är just det där bara som förstör allting. Men jag har ju nästan lyckats, fy vad nöjd jag är.

Nacksving.




Henke, david, annelie, anders, peter och isak, tack för den bästa veckan på länge! Jag tycker om er gaaalet mycket ♥
Imorgon så lämnar jag den älskade staden göteborg och åker vidare till skara. Fy vad jobbigt det känns, jag kommer nästan gråta. Buhu. Men i sommar då kommer jag tillbaka! Simma lugnt folket.

Watch you sleeping.


I wanna carry you, but you won’t get up.
It’s really killing me, you kno
w it’s killing me.

Godmorgon! Jag har precis sminkat mig klart och ska snart gå vidare till franska caféet och äta frukost. Annars så har jag inte tänkt göra så himla mycket idag. I studion så har dom spelat in alla låtar klart, så det blir väl bara att sitta och lyssna igenom allt. J a g v i l l a l d r i g å k a h e m . Uppdaterar väl senare, puss!

Back to bed.




DAGENS LÅT:
Back to bed - Annelie och tha boys (dom har liksom inte ett bandnamn).
DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, randig tröja, kofta och underkläder.
DAGENS FRISYR: Slarvigt lockigt.
DAGENS PLANER: Sovasovasova.
DAGENS VILL HA: Ett liv. Nejmen, massssor med kläder.
DAGENS SAKNAD: Sebastian och brudarna.
DAGENS DROG: Annelies röst ♥
DAGENS TRÅKIGASTE: Regn.
DAGENS KÖP: Vantar och handkräm.
DAGENS GODIS: Nada.
DAGENS HUMÖR: Glad!
DAGENS DRYCK: Vatten.. eheh.
DAGENS TELEFONSAMTAL: Haha, det med jessica.
DAGENS PERSONER: Dom underbara göteborgarna på Nacksving ♥
DAGENS LÄNGTAN: Julen!

Min kvääääll.


This could really be a good life.



Godmorgon på er finisar! Eller ja, morgon är det kanske inte riktigt.. Men jag sitter i alla fall här i myskläder och bara chillar jävel. Jag började ju egentligen klockan ett, men jag ringde och fixade sovmorgon (Haha, jomen..). Jag älskar i alla fall min chef ♥ Jag ska väl klä på mig snart och sen vandra vidare till studion. Ha det bra idag!

Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer.



Proffsiga bilder ni har fått idag.. Höhö.
Klockan halv sex så kom vi äntligen fram till kära Göteborg! Vi sprang och köpte cheeseburgare på donken (♥) och sen så gick vi till studion. Där har jag spenderat kvällen tillsammans med mamma, isak, peter, david, anders och annelie. Helt sjukt vad duktiga dom är! Annelies röst kan man lyssna på i timmar (det var även det jag gjorde, haha). Imorn så börjar jag jobba klockan ett, så hinner nog springa omkring på stan en stund innan. Men nu så ska jag fortsätta att se på "pengarna på bordet". Ha det bra sötnosar!

It's not that I don't want to be with you. But you only wanted me the way you wanted me.



Hej finisar! Nu sitter jag på tåget mot stockholm och vi åkte precis från gävle. Känner mig halvless och är galet hungrig, men är rätt nöjd över att internet äntligen har börjat fungera. Gaaah, råkade precis radera typ allt jag hade skrivit.. Livet suger. Men här har ni min sönderlyssnade spotify lista i alla fall om någon skulle vara intresserad; älsk Puss på er!

Put your hands into the fire.


Come on, come on, put your hands into the fire.
Explain, explain as I turn and meet the power.

Nu åker vi snart till bussen som ska ta oss till sundsvall, där tar vi tåget till stockholm och där så byter vi tåg och åker vidare till göteborg! För er som inte vet så ska jag till göteborg och praoa. Gaaalet vad jag har längtat! Men jag uppdaterar mer på tåget, har datorn med mig. Puss!

I will lead you home.



Med detta så säger jag godnatt för mig, väckaren ringer klockan fem imorgon bitti.. Sweet dreams darlings ♥

Baby, I'm gonna leave you drowning until you reach for my hand.


Haft den tråkigaste dagen på länge. Har inte gjort ett skit, och packat har jag inte heller gjort. Kommer få sitta uppe hela natten och sen ska vi åka klockan sju imorn. Fuuuun life. Var i alla fall ute och gick/sprang med mamma nyss. Jag känner att jag är på bra humör. Jag känner oxå att det här blev det sämsta inlägget någonsin. Hejdå.

I need you here, I need you near, I need you now.

länk
Denna dag kommer gå ut på att ligga framför tvn, packa massor, försöka att få insperation till att fota och fundera över varför grannen har en enorm snöhög på gården när det inte har kommit en enda liten snöflinga här i Örnsköldsvik. Mycket märkligt må jag säga.


"Feelings that come back, are those feelings that never went away."


Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.


Älskar att vara osminkad, men vackert är det ju inte direkt.

Idag så har jag inte gjort mycket alls. Varit på ett halvtört föräldramöte utan mina föräldrar. Gott fika var det i alla fall. Imorn så blir det prov och krönikaskrivning och efter skolan så blir det teater. Innehållslöst liv- check √
Nej, nu ska jag sluta klaga. Puss på er!

Missing you isn't the hardest part. Knowing that i once had you is.



Pics; allmyloving1
Gårdagen spenderades först med sofia på stan och sedan så på kvällen så åkte jag, rickard, victoria och jessica hem till andrea. Mysigt vare! Idag så klev jag upp runt tolv, åt frukost, gick ner till gymmet och körde en runda boxning och sen så har resten av dagen gått ut på att plugga och dricka ett x antal koppar med te. Läxan som jag har kvar kan ta sig i baken. Men nu så hade jag tänkt duscha och sen lägga mig i soffan och kolla på nått tört på tvn. xoxo

Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.


©
Hej på er! Dagen har varit rätt skön faktiskt, inte så mycket att gör på skolan. Så nu sitter jag hemma och ska snart packa för att gå hem till pappa och sen så ska jag plugggga. Usch vad less jag är på läxa just nu. Prov imorgon, prov på tisdag, på torsdag ska jag skriva en krönika, veckan efter det så ska min låt vara färdigskriven, tyska prov, boken utläst och ja, u get it. Men nu så ska jag sluta tråka ut er, puss!

Te amo


Låten som spelas mest just nu. Lite kär i den tror jag.

Sweet dreams darlings



Today's


Som några av er vet så fick jag hem ett nytt objektiv, ett stativ och en fjärrutlösare för någon vecka sedan. Helnöjd måste jag säga! Så försökte mig på en outfit bild idag, och jag kan ju säga att det gick som det gjorde.. (Haha) Men det här får duga! Skinjacka, halsduk och kängor på det här bara.

RSS 2.0