Du är en använd pjäs i ett gammalt spel.

Morsning people. Min mage tillät mig inte riktigt att gå till skolan imorse (FYIHELAHELVETEVADONTDENGÖR), så nu har jag har jag börjat projektet städa das garderob. Wish me luck säger jag bara! Höres latero, om jag överlever vill säga.

Oh, sometimes I get a good feeling.

Mobbade bilder på mobbade barn (sen var det bara jag som var mobbad, pepepeee).
Hej på er! Jag måste bara få säga att jag har haft en extremt fin helg med dessa människor, plus massa fler. Vi har haft sex stycken arbetspass, men utöver dom så har det varit toppen! En fet bildbomb kommer senare. Nu så sitter jag och pratar med min fina gabriel och sen så blir det plugg, städ och sov. Eller så skippar jag dom två första och satsar på sovandet. Sounds good i mina öron. Kram på er!

Stop for a minute and smile.

Först så satt jag i köket och fånade mig framför camen, sen kom min bror och försökte härma mig, och sen så spårade det.. som vanligt.
Godmorgon världen! Nej, vi börjar om. Godmorgon. Punkt. (Seriöst, världen, hur töntigt lät inte det då?) Typ som att jag trodde att jag var känd eller nåt. Men i alla fall, GODMORGON. Nu snart så ska jag börja packa (skulle ha packat klart igår..) och sen bär det av till åre med världens bästa vänner! (shame on you jessica som inte följer med.) Dock så har jag feber, är dunderfökyld och är aptrött, men det löser sig. Nu gör min mor våfflor till mine bruder und ich, så jag bör väl dra på mig ett par brallor och så. Ha en awesome helg - världen!

Att lämna dig, var att lämna min trygghet.


Varje dag flyger tanken förbi. Jag biter mig i läppen och tänker på något annat. Jag har liksom blivit en sån som blundar för sanningen, för verkligheten. Jag blundar för det jag själv har skapat. Varje gång du tar upp det så svider det i ögonen och river lite i mitt melodramatiska hjärta. Jag har skapat frost inuti. Jag fick välja, men istället så vände jag dig ryggen. Att inte välja, är dock också att välja. Jag önskar bara att jag aldrig gick.

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att försöka bli förstådd, ingen känner mig så väl som du. Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.


Gammal låt, men den är fortfarande fin.
Snrt ska jag gå hem till pappa och se hur han mår, och sen så blir det att packa och städa eftersom att det bär av till vålådalen imorn. Sjukt taggad inför helgen! Men nu vill jag bara att den här kassa dagen ska ta slut. Puss.

But I don't think words can express your beauty.

Eftermiddagen har spenderats tillsammans med den här fina pojken. Vi har ätit på pinocchio, sett på scrubs och varit allmänt flumma (eller ja.. i alla fall jag). Nu så sitter jag framför halv åtta hos mig och myser i hans tjocktröja, som förövrigt luktar pizzeria. Haha, fresh. Snart så ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen, för jag är så himla trött. Puss på er!

I don't know what I'm waiting for, but I continue wating for it anyway.

Hej på er. Gårdagen spenderade jag först på nolaskolan och fotade angelica och hennes klasskompisar och sen åkte jag tillbaka till min älskade klass på våran sunkiga skola ♥ Sen efter skolan så gick jag hem, pluggade och sen vid nio så fick mamma för sig att vi skulle åka till max. Me gusta. Nu väntas utvecklingssamtal och humöret är inte direkt på topp. Men ni får ha en förbannat fin dag.

Update: Har ändrat lite på designen, så klicka F5 om ni inte ser det.

"Jag målar upp en bild så att vi aldrig någonsin glömmer."


Ta mig tillbaka.

I've gotta start believing that you really love me, I've gotta start believing that you want what's me.

Kvällen skulle spenderas tillsammans med brudarna hemma hos angelica, men det blir att åka till pojkvännen och sova där istället. Nu måste jag hitta någonting vettigt att ha på mig och sen så hämtar pappa mig och kör mig till bonäset. Ha en fin lördag alla! Love.

You make my day, everyday.

Iförd Gabriels mösssa och ett fint poseande med en lussebulle så fick vi till ett par bilder. Men dock så blev det inte bättre resultat än så här.
Hej på er finingar! Just nu sitter jag i soffan bredvid min tönt till pojkvän som leker med min kamera. Vi ska snart laga mat och sen så ska vi chilledilla framför tv:n. Nu började grabben till och med ge mig fotmassage av ren uttråkning. Mahaha, älska livet. Men jag skulle mest säga hej.. så hej! Jag lovar, jag ska börja engagera mig i bloggen snart. Men puss på er så länge! 

Eric Gabriel Norgren

Maybe today seems cloudy and grey, so full of sorrow and tomorrow seems so far away. But it gets better, it all gets better.

Min helg var fin. Jättefin för att vara helt ärlig. Jag har hunnit fota, sett massor på tv och få drunkna i någons ögon. Mitt i all olycka, så känner jag mig faktiskt lycklig. Idag så mådde jag skit, så det blev att stanna hemma tillsammans med brorsan som mår lika dåligt. Hoppashoppas att jag inte blir sjuk nu, för det orkar jag inte med. Men nu så ska jag fortsätta att slappa och sen så har jag tänkt plugga inför ekonomi provet i hemkunskap. Puss!

It all seems like distant dreams, like broken dreams so far away.

Det här är exakt vad jag har spenderat den här morgonen med att göra. Att lära mig att vika papperssvalor. Haha, dom blev faktiskt lite söta, eller vad säger ni? Nu så har jag precis duschat och känner att jag har lite panik över att jag knappt kommer hinna fixa mig innan vi ska bort på middag. Hoppas ni får en fin lördag, puss!

This is gonna to break me clean in two, this is gonna to bring me close to you.


I give it all, I trip and fall, for you.

HAHAHA, så jävla ful. Exakt såhär mycket kände jag för att vara med på bild idag.
Den här dagen har varit så fruktansvärt dålig. Då är det tur att man har fina vänner som gör det lite enklare att leva. Efter skolan så gick jag hem och väntade på att vi skulle åka till kusinerna, men jag fick beskedet att vi inte skulle åka runt halv sex. Det förstörde min dag lite mer. Sen så fick jag heller inte sova hos andrea. Märks det att det är fredagen den trettonde eller? Men sån tur är så ska en fin människa komma hit snart så jag får dela med mig av min tråkighet. Kvällen är räddad. xoxo

Caught up in this moment, caught up in your smile.


Den här dagen har varit så himla bra. Min glädje har väl tonat ner lite, men det gör ingenting. Just nu sitter jag och pratar med linus och gabriel på skype. Jag har insett att jag alltid pratar på skype, men det är seriöst det bästa sättet att vara social när man har lite tid. Just det, jag måste bara säga att ni är underbara! Statistiken bara stiger! Lycklig tjej här alltså. Keep it up. xoxo

Eyes on you, eyes on me, we are doing this right.

Total sinnesförvirring. Men jag fungerar ändå. Dagen har rullat på rätt bra. Vi fick engelska läxa, men jag gjorde bort den när jag kom hem. Nu sitter jag och pratar med en fin människa på skype och bara mår. Hoppas på en bra morgondag och önskar att jag kan somna ikväll. Alltså varför låter jag så fruktansvärt deprimerad? Jag är i alla fall inte lika deprimerad som jag låter. Jag är faktiskt hysteriskt glad idag. All ära går till matilda! Men nu ska jag vara social, puss!

Suddenly I'm feeling brave. Don't know what's got into me, or why I feel this way. Can we dance, real slow? Can I hold you, real close?


Momma once told me, you are already home where you feel love.

Världens sötaste kusin, olle.
Hej på er. Jag måste bara säga att jag hade det så himlafruktansvärtapbra i stockholm. Den bästa helgen på länge. Vi bodde på ett lyxhotell, åkte taxi överallt, åt frukost med junior världsmästarna i hockey och bara mådde bra. Bilder kommer senare. Jag kom hem vid nio och nu så sitter jag pratar med Gabriel i skype. Alltså, ja. Vi spårar. Men snart så ska jag sova för jag har dansträning klockan nio imorn.
Kill me, xoxo.

Stockholm i mitt hjärta, jag besjunger dig min vän.

Detta är en hysteriskt gammal bild. Just sayin'
Nu om en kvart så blir jag hämtad och sen så åker jag och världens bästa kompisar till stockholm. Åh herregud vad jag är glad. Ett rätt okej avslut på lovet sådär. Matilda och Jessica, jag älskar er

Someone has taken your heart, just to leave it alone. Like a feather you fall, but the wind is too hard.


Dricker för mycket grönt te, skriver för mycket i boken som har blivit min dagbok, lyssnar för mycket på rebecca och fiona och tänker för mycket på han. Igår blev jag så arg på mig själv att jag blev tvungen att skratta åt mitt patetiska betéende. Idag är det två månader sedan. Jag orkar inte med att jag faktiskt bryr mig. Men nu så sitter jessica och alva i min soffa och ser på leila bakar. Hade tänkt socialisera mig lite med dom och faktiskt bara vara. Kramar på er finisar.

En till i samlingen.

Här om dagen så handlade mamma på IX och då fick hon med sig den här fina tygpåsen, istället för en vanlig påse. Även fast det står vila på den, så är den så himla fin. Den tror jag kommer att användas mycket i vår!

I'm searching the stars, In desperate hours, bound to find meaning. God show me a face, In this desolate place and tenderness meets me.

Idag snöar det i Örnsköldsvik. Hur mycket som helst. Idag är en sån där jobbig dag. Vaknde i alla fall vid halv tio och har knappt lyft rumpan ur soffan sen dess. Om någon vill komma och rädda mig så är det bara att komma hit. Nu så ska jag leka lite med photoshop och försöka lära mig någonting vettigt.
Kram på er.

The night is almost getting over and I don't want us to turn colder.

Alltså det här med dans är kanske inte riktigt min grej. Eller, ja, i alla fall kanske inte skaka rumpa och rulla på höfterna tillsammans med åtta andra personer. Men kul som attan är det när man väl har kommit igång! Efter passet var slut så gick jag en bit med amanda och sen så traskade jag vidare hem till jessica. Vi såg på favoritfilmen våran (me, myself and irene) och åt ostkrokar och chips. Mys de. Nu så ska jag kolla igenom lite bilder och lyssna på musik, puss!

You flew like a bird from my tree, you are nowhere around.

Hej finisar! Tog ju som sagt med mig lina på en fotorunda idag, och jag måste säga att jag faktiskt är ganska nöjd med några bilder. Men dom har jag dock inte fixat än, så ni får nöja er med den här. Efter vi hade fotat så gick vi hem till mig och lina lärde mig lite photoshop och sen tog vi en promenad hem till matilda. Där var hon, andrea och efter en stund så kom jessica. Fy vad ni är bra! Nu taggar jag i alla fall brux och känner mig duktig som ska träna. Haha, det betyder alltså att jag gör det på tok för sällan. Ha en bra tisdagkväll folket, xoxo.

Now and then I think of all the times you screwed me over, but had me believing it was always something that I'd done.

Fina sommarminnen med världens bästa vänner.
Hej på er. Jag insåg precis att jag har total bildbrist, men det har jag tänkt ändra på idag. Mina fina vän lina kommer hit så då tänker jag tvinga henne att gå ut och fota med mig. Senare ikväll så ska jag och amanda på ett latinworkout pass på brux. Haha, det lär bli intressant. Men nu ska jag klä på mig något vettigt innan lina kommer, hugs!

Och vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt.

En bild på min frukost. Kul, jag vet.
Dagens planer sprack när jag kollade ut genom fönstret direkt efter att jag hade vaknat. Det regnar. Det regnar andra dagen i januari. Vad är det här för skit vinter? Jag skulle ut och springa efter frukosten, men nu är dagens fundering hur jag ska få hem min bror från dagis. Aja, jag landar väl framför tvn och stannar där restan av dagen. Men nu måste jag äta innan mitt te har kallnat, puss!

Den första januari tjugohundratolv.

Jag. Hade. Världens. Bästa. Nyår. Någonsin.
Kvällen började med att jag, jessica, sofia, malin och agnes gick hem till amanda där hon och elin befann sig. Vi lagade mat, spelade spel och åt. Vid åtta så började det droppa in folk och sen så rullade kvällen på. Jag dansade tills fötterna sa stopp, verkligen. Fy vad jag tycker om er alla! Kvällen tog slut runt halv tre.
Nu så sitter jag hemma och lyssnar på Band of Horses och äter glass med blodapelsin, ananas och hjortronsylt. En riktigt bra start på året måste jag säga. Puss!

RSS 2.0