White party.

Förfestat med världens finaste brudar och nu drar vi på white party!
Ha en kickass kväll, för det ska vi! Peace.

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.

Till skillnad från igår så är det faktiskt sol ute! Mina nya godingar kommer alltså sitta på näsan idag. (Gillar även pappas charmiga gäspning i bakrunden.)
Om gårdagen kan jag bara säga ett ord som verkligen passar, kaos. Den var så fruktasvärdt dålig att den inte ens är något att prata om. Det blev heller inte så mycket firande av andrea, men det får bli på the club ikväll istället. Grattis på födelsedagen fining! Nu ska jag dra på mig skorna och sätta mig ute. Fred.

I don't know where to go, so I think I'll sit and stay here a while, till I figure it out. Let the wind blow us to wherever it says. We are supposed to go.

Gääämbild på söttkatten min.
Party. Ikväll. Och. Jag. Orkar. Verkligen. Inte. Men dock så är det för att fira finaste andrea, så lite taggad är jag! Just nu dunkar det musik i högtalarna och jag ska precis börja fixa håret. Jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva här. Vad vill ni ha mer av? Och ska jag ha en frågestund? Skriv en kommentar, annars lägger jag snart ner bloggen. Jag känner inte direkt någon inspiration när jag inte får någon respons, så kommentera nuuuu. Ha en bra kväll folket!

One day, maybe we'll meet again.

Springer mest omkring med en toffs på huvudet om dagarna, pluggar inför elprovet imorgon och försöker att vara så glad jag bara kan under omständigheterna. Våren börjar komma och det är bara en och en halv månad kvar tills jag och dom finaste flyr till göteborg. Soliga dagar är jag så himla glad över det. Idag är det ingen solig dag, hur hårt jag än pressar ihop ögonen och bara vill att allt ska vara som vanligt. Men hoppet finns kvar när jag vet att verkligheten är precis som det står inne på kuratorns vägg, solen lyser alltid, det är bara jorden som snurrar. Jag andas, vilket betyder att jag lever.
Over and out.

Party going wild, fist pumping, music, I might lose it. Blast to the roof, that's how we do'z it.

Hann aldrig uppdatera igår, så här har ni gårdagens! Kvällen var grym, jag hade så sjukt roligt. Tack alla fina människor som gjorde kvällen så bra! Nu blir det att bänka sig framför tvn och se på partaj och sen läsa engelska. Imorn så börjar jag 12.55, så sovmorgon blir det oxå! Häääärligt.

Sometimes I wonder what I really have to lose.

Jag har skrivkramp. På riktigt. Jag får inte ner en ända rad, varken på bloggen, svenskan eller i dagboken. Illa. I alla fall så har jag längtat efter helgen hela veckan och nu är den äntligen här. Och vad ville jag ha sagt med det? Jag har faktiskt ingen aning. Imorn blir det i alla fall party hemma hos finaste amanda, awesome! Fred.

All I can say, I love you till the end.

Jag ligger lite lågt nu som ni kanske har märkt, och bloggen är inte direkt prio ett. Veckan har varit helt kass och gårdagen gjorde inget bättre. Kvällen slutade i alla fall i soffan tillsammans med min fina jessica och en burk B&J. Jag älskar dig, du är guld värd vännen. ♥

If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine.

Min blogg är för tillfället så ful att jag knappt orkar kolla på den. Jo, annars då? Hade nationella idag i fysik och det gick faktiskt rätt hyffsat! Sen så fick vi sluta halv tolv, u n d e r b a r t. Nu så sitter jag här på rumpan min och funderar på att ta tag i mitt liv. Det går sådär kan jag tala om för er. Ikväll så ska jag i alla fall ut och springa bort lite bekymmer, som kompensation för att gymmet inte har blivit besökt på en vecka nu. Hugs.

I'm out of touch, I'm out of love, I'll pick you up when you're getting down. And out of all these things I've done, I will love you better now.

Dricker te, skickar iväg sms till pojkvännen och funderar på att sova. Skolan börjar imorgon och jag känner mig inte direkt peppad. I viket fall så har jag haft en fin helg tillsammans med en fin pojke. Vi åkte till umeå, åt på nåt indiskt ställe, såg john carter på bio i 3D, åt på donken mitt i natten och sov på hotell. M y s. Nu så ska jag renbädda min säng och sen ska jag sova, så sleep tight babes!

Day #04 - Your views on religion.

Vi kan ju börja med att jag är kristen, jag tror alltså på gud. Det har jag gjort sen jag var liten, även fast ingen i min familj har någon speciell tro. Men dock så tror jag inte på så mycket i bibeln. Det är många som ifrågasätter hur jag ens kan vara kristen om jag inte tror på bibeln, men det som känns orimligt kan jag bara inte tro på. Gud är istället någon slags trygghet för mig, någon som gör att jag inte behöver känna mig ensam när jag är det. Jag går inte i kyran förutom när jag är på ku, men för mig så spelar det inte så stor roll. Bara jag själv vet vad jag tror på så är det lugnt. Kortfattat så är gud mitt hopp i dom svåra stunderna i livet, och han är min trygghet utöver det.

Hjärtat börjar revoltera, jag är aldrig ledsen mera.

Ett nattinlägg. Ett sånt som knappt kan sluta bra. Och varför är Fanny Joanna Louise Berglund vaken då? (Hon som alltid har somnat innan tolv) Jo, jag har inte en blekaste aning. Förutom lite frost på insidan, så är allting egentligen fint. Tisdagskvällen spenderades med sju stycken fina vänner iförd bowlingskor och med det lättaste barnklotet jag kunde hitta i min hand. Sedan vandrade vi ner till max och på vägen spelade jag fotboll med en fin vän i handen och vår fotboll bestod av en snöklump. Om någon skulle bry sig. På torsdag (eller fredag) så flyr jag med min fina pojkvän till en annan stad, bor på hotell, går på bio och bara andas ut. Allt är så fint egentligen.
Men jag såg dig idag. Det gör alltså fortfarande ont, tänkte jag. (Det är inte bara nattinlägg som knappast slutar bra.)

Day #02 - Where you'd like to be in 10 years.

Alla kan drömma och om jag gör det så hamnar jag i New york, England eller Florida, men jag vet inte om jag egentligen skulle vilja bo där. Jag trivs bra här i sverige och det längsta jag skulle kunna flytta är nog götetet. Så om tio år vill jag bo i staden jag fullkomligt älskar, göteborg! En stor stad, men som ändå är så himla mysig. Jag mår så bra när jag är där och ni måste hålla med om att göteborgska är den mysigaste dialekten. Sen väl i göteborg så vill jag bo i en lägenhet i haga eller i lugnet, ha ett roligt jobb och vara sådär mysigt kär. Sounds good to me!

With every heartbeat, I want to do it all again.


Solen lyser och jag har inte en blekaste aning o vad jag ska göra idag. Det känns som att lovet bara kommer att flyga iväg och jag kommer inte ha hunnit göra någonting alls på söndag. Jag borde fota, skriva, gå ut, träffa människor, mysa och ha tjejkvällar. Jag får väl till att börja i någon ände idag. Ha en fin måndag!

Day #01 - Your current relationship.

Det började med att jag fick ett sms från ett nummer jag inte hade och i smset så stod det "HEJ". Det visade sig att min vän sebastian hade gett mitt nummer till honom, min Gabriel Norgren. Vi började smsa lite och efter ett par veckor så träffades vi för första gången. Eftersom att vi hade några gemensamma kompisar så var det ganska lätt att träffas i början och efter ett tag så blev vi rätt nära kompisar. Jag insåg att jag började få känslor för honom och sen så blev det bara vi. Nu har det varit vi i snart två månader och jag kan inte säga att jag ångrar en enda dag. Han får mig att le varje dag och tillsammans med honom så kan jag verkligen vara jag. Vi är helknas tillsammans och han ställer upp för mig oavsett vad. Gabriel, jag älskar dig verkligen. Tack för att du finns ♥

30 DAY CHALLANGE.


Jag hade tänkt börja med den här, låter det bra? Min blogg är så himla tråkig just nu och den här är tycker jag lite roligare än dom andra listorna. Jag vet inte om jag gör alla dagar, men jag ska försöka göra dom allra flesta. So, here we go!

Lördagsäventyr.

Igår så började dagen med grillning med familjen, sen så åkte vi och hämtade upp alva och åkte vidare till jonssonsbacken och åkte madrass. Vid fyra så blev det bastu hos alva, trerätters och sen hämtade min fina gabriel mig. Imorse så vaknade vi här hos mig och sen så har jag bara slappat och tränat. Helt okej faktiskt! Peace.

You took my light, you drained me down. That was then and this is now. Now look at me.

Nyvaken iklädd morgonrock. Lördagsmornar ♥
Godmorgon! Lovet har börjat bra. Igår så klev jag upp halv åtta, åkte till gymmet med andromeda och jessica och klockan ett så gick jag till makeupstore och blev sminkad. Efter det så åkte vi hem till andromeda och färgade jessicas hår och senare på kvällen så fick jag och jeka skjuts till stan. Vi vimsade på en stund och sen så tog vi en spontantur till bonäset och överraskade mannen min. Lord, vilken uppradning av saker det här blev. Men aja. Puss på er!

Lite bilder från musikalen.

©
Bättre sent än aldrig, eller hur? Kameran hängde med nästan hela veckan och jag lyckades skrapa ihop några helt okej bilder av fyrahundra stycken. Hur lyckas jag? Men tur att min fina klass väger upp bruset och suddigheten. Tack för en fantastisk vecka (och för dom snart tre gångna åren),
jag älskar er ♥

Everyday is an opportunity to make a new happy ending.

Idag har det varit en himla fin dag. Solen har lyst och jag har varit glad. Sista dagen i skolan innan lovet var det oxå! Något som känns ännu finare är att den isiga vägen jag höll på att slå ihjäl mig på imorse, var blöt asfalt påväg hem. Åh, hoppet kommer tillbaka! Våren är efterlängtad. Det här blev ju bara en lycklig gegga, men äsch då. Nu ska jag mysa med världens finaste lillebror, så vi hörs! Bjuder på en sne och lycklig bild från idag oxå. Pussar!

RSS 2.0