Jag försöker förvandlas, men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå.

Bild från arkivet.
Hej på er. Dagen har väl inte direkt varit toppen. Pappa hämtade mig på skolan vid halv elva och sen så la vi oss i soffan, åt pizza och såg film. Sen när jessica slutade så gick vi på en långprommis och bara pratade om allt möjligt. Skönt var det! Jag tycker om henne så himla mycket. Nu så väntar jag på middag och sen så ska jag vandra till skolan och köpa fika för att sponsra vår avslutningsmiddag. Hugs!

In defense of our dreams.

Jag fick för mig att dekorera mina skor i helgen, men dock så hade flera stycken nitar lossnat på bilden.
Just nu så sitter jag och leker i photoshop även fast jag borde plugga. Funderar på att göra ansiktsmask, så ska nog göra det istället (plugga kan ju också vara ett alternativ, men tydligen inte). Sen blir det att dejta kudden i min kalla, ensamma och alldeles förstora säng (den är pytteliten, söker bara medlidande för min ensamhet). Så godnatt världen (nu tror jag tydligen att jag är känd igen också) och sov sött (sov söt, vakna blöt). Peace.

Haircut.

Detta är vad jag har sysselsatt mig med idag, att besöka frisören! Sju centimeter kapade hon av, döskönt måste jag säga. Sen så luktar det så himla gott ju!

Fyra bilder från helgen.

Lite random sådär.

Put your dreams away for now, I won’t see you for some time. I am lost in my mind, I get lost in my mind.

Idag är det en sån där fin dag igen. Jag vaknade brevid en varm pojke, solen har lyst och jag har hunnit med en fotorunda ute. Dagen har sedan fortsatt med tacos, skratt och om en stund så blir det melodifestivalen framför tv:n. Sounds good to me. Om ni undrar varför uppdateringen har legat nere så är det för att jag och min fina klass har haft fullt upp med musikalen som vi har jobbat med. Den här veckan har vi haft fem föreställningar och jag har inte riktigt hunnit med. Bilder från veckan kommer sen, men annars så står det om musikalen i aftonbladet, ÖA, sjuan och så finns det en video på SVT play! Hugs.

I love you more than I have ever found a way to say to you.

Fredagen spenderades i en bastu på carlsgrensvägen tillsammans med min kära jessica. Det var himla mysigt må jag säga. Igår så åts det rabarberpaj, sågs på melodifestivalen och "hur många lingon finns det i världen?" tillsammans med världens finaste pojke på andra sidan stan. Han gör mig så lycklig. Idag så har jag gymmat, varit på världens roligaste spinningpass och skvallrat lite med mina fina brudar jessica och andrea. Kortfattat så har det varit en himla fin helg!

It was bad but just a dream, and you are remembered.

Godmorning sweethearts. Nu bär det snart av till skolan, där det väntas musik, matte, no och svenska. Jag slutar tio över två och sen så blir det mängder av plugg här hemma. Jag hoppas bara att den här dagen blir mycket bättre än igår, vilket inte är så svårt. Men nu väntas det eviga klädvalet i min stökiga garderob. Over and out.

My name is yours, can I sleep on your floor? See, my heroes changed their minds (but I do remember).


Sjuk. Deprimerad. Hungrig. Trött. OchSåHimlaLess. Skitdag.

You put your arms around me, and I'm home.

En fin månad med världens finaste pojke idag. Jag älskar dig så himla mycket ♥

You give me something to believe in.

Idag har det varit en fin dag. Solen har lyst, jag har umgåtts med fina vänner, skrattat i mängder och lyssnat på fin musik. Snart så ska jag röra ihop något att ät och sen så ska jag packa träningsväskan och åka iväg på spinning. Söndagar är faktiskt ganska fina ibland. Kram på er!

New shoes.

Jag har länge velat ha ett par creepers, men tycker dock att dom är alldeles för dyra, så jag blev överlycklig när jag gick förbi dom här snyggisarna på stan. Dom är väl egentligen inte alls lika orginalet, men jag tyckte att dom var fina ändå. Sen så kändes inte direkt 149 kronor som någon förlust, snarare tvärtom! Nöjd tjej här alltså.

But don't you come here and say I didn't warn you about the way your world can alter. And oh how you try to command it all still, every single time it all shifts one way or the other.

Just nu så känns min blogg rätt så deprimerande, håller ni inte med? Usch, detta väder alltså. Vintern förstör mitt humör, min fotoinspiration och min blogglust. Jag vill ha vår, nununu! Men nu så ska jag fortsätta nöta in tyskaglosor, läsa om elektroner i min fysikbok och sakna han på andra sidan stan. Fy.

And we know it's never simple, never easy.

Ny tröja = nöjd tjej!
Hej på er! Fredagen spenderades först på stan med jessica och sen så åkte vi vidare hem till alva. Där åts det vegitariskt, färgades hår och sågs mängder av grey's anatomy. Igår så hämtade pappa mig hos alva, åkte vidare hem och duchade och sen så fick jag skjuts hem till min gabriel. I helhet så var helgen jättemysig, trots dess ups and downs. Nu har jag precis kommit hem och ska försöka mig på att boka ett spinningpass åt mig och jessica imorn. Årskort på friskis - check!

Långsamt hör jag dig andas. Jag känner min trygghet hos dig, du har mig nu.

Varje ord, varje blick, varje leende, varje andetag.
Din lukt, ditt skratt, dina händer, din röst och ditt hår.
En känsla som inte går att beskriva med ord, att du är min.
Gabriel, du är det finaste jag vet.

I will never let you fall, I'll stand up with you forever.

Bästa, bästa du.
Måndag: Städade som sagt garderoben, blev våldgästad av jessica, tränade och pluggade.
Tisdag: Hade musikalarbete hela dagen, sen så spenderade jag lite tid med min pojke.
Idag: Plugg. Hela. Jävla. Dagen. Men nu är jag nästan klar med allt, u n d e r b a r t .
Nu: Redigera bilder och se på sveriges mästerkock. Tjolahopp.

RSS 2.0