You are playing the lead, the headache that my actions feed.

Livet rullar på, precis som vanligt. Jag pluggar in på nätterna och tröstar mig med att om att åtta dagar så springer jag omkring i shorts bland vintage butiker och äter kanelbullar på haga. Finaste finaste Göteborg. Nu så ska jag göra ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna och bara pyssla på. Sånt behövs verkligen ibland! Kram på er.

Turn me on, turn me out, make me scream, make me shout.

Hittade lite bilder från the club. Var dock inte med på så många (haha, tur det). Annars så rullar livet på och förhoppningsvis får vi tillbaka internet snart. Så länge kan ni gärna följa mig på min tumblrrrrr. Peace!

It’s true, I’m still blue. But I finally know what to do, I must quit you.

Klev upp rätt tidigt idag, åt fil, gick en promenad hem till pappa och snart ska jag ut i solen med Michelle Featherstone i lurarna. Internet fungerar inte hemma hos mamma längre, och eftersom att jag spenderar den mesta tiden där så lär uppdateringen bli lite kass framöver. Men men, vi hörs när vi hörs. Ni är finast.

There is no fate like a healthy break, now I've got no heart left to ache.

Det snöar eller regnar ute, jag kan inte bestämma mig. Slaskigt är det i alla fall. Grått är det med. Åh, jag vill bara härifrån. Hej dålig dag.

All I ever wanted.

Joakim Berg, sångaren i kent alltså, har ju nyss släppt en låt tillsammans Adrian Lux. Själv så vet jag inte riktigt vad jag tycker om den, men det är lite kul att höra hans röst i en sån här låt!
Vad tycker ni?

And even though you mean so much to me, I can't wait through everything.

Dit tankarna vandrar, det är där hjärtat vill stanna.

Det är först när man ger upp som det blir nåt nytt, när man släpper taget tar man steget.

Hej på er finingar! Dagarna försöker jag spendera hemma hos pappa, det är därför uppdateringen blir lite kass. Utöver det så tränar jag, samlar på mig fräknar på näsan och lyssnar på finaste kent och markus krunegård. Jag hinner även träffa fina människor, såsom finaste kusinen Hugo på bilden. Livet är himla fint just nu faktiskt. Lovet har jag helt oplanerat, förutom några fotograferingar, så det är bara att höra av sig om ni vill hitta på nåt! Pusss.

Let's stop breaking each others heart, we both want a brand new start.

Godmorgon finisar! Gårdagen spenderades hemma i min säng med näsan sovandes i en bok. Ett bra sätt att börja lovet på kan jag lova! Idag klev jag upp tidigt och kokade det godaste gröna te:et, japansk körsbär. Sen så är texten på påsen så fin att jag var tvungen att knäppa kort på den. Annars så funderar jag på att ta en långpromenad till farmor och farfar idag, eftersom att det är så fint väder. Hela himlen är helt blå. Underbart ju. Hugs.

Säg som det är nu, finns ingen väg tillbaks.

Eftersom att jag har lyckats bryta av mitt stativ (öhm..), så är det här typ det närmsta jag kan komma en outfitbild. Men äh, det funkar! Annars så har jag fullt upp med plugg som tar upp nästan all min tid, och utöver det så försöker jag pussla ihop min spruckna tillvaro. Helgen spårade ur, men jag är glad ändå. Ett hjärta är bara ett hjärta och man måste dö några gånger innan man kan leva. Right? Äsch då, sov gott finingar.

Svar på kommentar.

Först måste jag bara börja med att säga som alla andra, ni behöver inte vara anonyma. Jag lovar, jag bits inte för fem öre. Dessutom så vet jag redan att du är någon som jag har på facebook, eller åtminstonde bor i den här staden, eftersom att jag inte har skrivit här på bloggen att vi har gjort slut. Men åter till frågan. Det skulle nog egentligen vara lättare om du frågade honom, eftersom att det var han som gjorde slut. Men alla har jobbiga perioder och ibland räcker känslorna inte till. Men sen så kanske man måste definera när ett förhållande tar slut.
Ja, jag vet. Jag är krånglig.

RSS 2.0