Hong kong.

Igår var det dax. Resan som jag väntat på i evigheter skulle äntligen genomföras, och efter ett kaosartat dygn inehållande tre flygresor så kom vi fram hit till Hong kong klockan nio imorse svensk tid. Eftersom att det var ganska sent här så fixade vi iordning i lägenheten och duschade och så, och sen så gick vi ut och åt. Dumplings, fried rice och ingefära med soya och vinäger stod på menyn, och åh vad gott det var. Lärde mig också att äta med pinnar (!!) Efter det så vandrade vi omkring på gatorna, köpte efterrätt och nu så är vi hemma. Godnatt!

Only know you've been high when you're feeling low.

Bild härifrån
Hej på er godingar! Jag lever faktiskt, även om man inte kan tro det. Jag lever faktiskt ovanligt mycket för tillfället. Jag tacomyser med fantastiska vänner på fredagskvällar, lördagsnätter spenderas på badrumsgolv skrattandes åt konstiga händelser, jag vandrar omkring med träningsvärk mest hela tiden, fikar flera gånger i veckan och i min mage så pirrar det sådär mysigt. Trivs massor. Nu ska jag svida om till träningskläder, trycka lurarna i öronen och hoppa på en buss mot gymmet. Svejs
 

Skriver, snubblar, vinglar, svajar, bara spårar ur, men du är så obeskrivligt vacker i det hårda ljuset.

Igår kväll så var jag hemma hos Lisa med resten av tjejerna och fixade i ordning allt inför resan till göteborg i juni. Boende är bokat, tågbiljetter är beställda och allas konsertbiljetter har kommit. Tillsammans med världens finaste tjejer så kommer det här bli så himla roligt! Nu är det bara att vänta i 152 dagar. Idag så skulle jag egentligen in till stan och fika med Stina, men eftersom att båda vaknade så himla sent så blev det inte av. Nu blir det istället att städa här hemma och sen mysa med Jessica. Ha en bra lördag!

Det fanns så mycket att se, så jag släppte taget om din hand och du försvann. Du vet att jag var lika rädd som du.

 
Älskadeälskade kent, ni har lyckats lika bra denna gång.
 

Nyårsafton.

Jag lånade bilderna från Linas blogg, eftersom att min kamera blev kvar hemma.
Hennes blogg kan ni hitta här.
 
Nyår började hemma hos Lina där vi åt himla god mat, fixade i ordning det sista, dansade, skrattade och taggade upp inför kvällen. Vid halv nio så bar det av till Lisas stuga, där kvällen fortsatte ganska turbulent. Jag hade väldigt roligt fram till tolvslaget, men sedan så gick det mest nedför. I helhet så kan jag väl säga att det blev mer skratt än tårar, så jag är väl helt okej nöjd ändå. Det är tur att jag har så fina vänner.

Tack för allt du gav mig, 2012.

Nu så är vi här igen. Ett nytt år har precis inletts, förväntingarna ligger på topp och vi lovarlovar oss själva att bli bättre människor just det här året. Precis som alla tidigare år. 2012 blev för mig egentligen en enda stor berg- och dalbana. Aldrig tidigare har jag känt så mycket eufori varvat med så mycket ensamhet och känslotomhet. För ett år sedan så kunde jag aldrig föreställa mig att jag idag skulle leva det livet jag lever nu. I största allmänhet så var 2012 ett fantastiskt år, trots alla dess motgångar. Jag har aldrig tidigare fått så mycket kärlek, så många nya (och fantastiska) vänner och så mycket nya erfarenheter. Jag har fått känna på hur det känns att bli lämnad, dansat tills fötterna blöder, en fantastisk vänskap har uppstått mellan mig och min idag närmsta vän och jag har kysst fel läppar, flera gånger om. Många misstag har begåtts, men jag har även gjort några av mina bästa val hittills. Även om mitt hjärta slog i baktakt mest hela tiden under årets gång, så kan jag säga att jag har lyckats uppnå det jag önskade mig förra nyårsafton (även om jag bröt alla mina nyårslöften).
2012 bev hundra gånger bättre än 2011. 
 
Nu så har det nya året dragit igång och jag tror på ett minst lika bra år. Jag ska resa till Hong Kong, vi ska flytta från våran lägenhet till ett hus, jag ska till Göteborg med fem stycken fantastiska tjejer (och se Håkan!!), en Englandresa ska planeras, jag ska fylla sjutton och mitt näst sista sommarlov ska genomföras.
 
2013 ska bli mitt år, hur klyschigt det än låter.

RSS 2.0