And I'm done with my graceless heart, so tonight I'm gonna cut it out and then restart.


I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around
All of his questions, such a mournful sound
Tonight I'm gonna bury that horse in the ground
'cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

And it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off.

2012 - New memories, new mistakes, new heartaches, new people, new tears, new laughs, new year.

Nu bär det av till högland där det väntas middag med fina tjejer och senare ikväll så blir det fiesta! Haha, ska jag vara ärlig så har jag inte en blekaste aning om vilka som ska dit. Men det blir säkert superb! Gott nytt år på er!

Året som fick mig att växa.

Året 2011, året som fick mig att skratta, gråta, älska, glömma och förlåta. Året som fick mig att bli jag. Ett extremt händelserikt år som bara har flugit iväg. Året som jag fällde flest tårar, var mest stressad och mådde sämst. Men också året som gav mig mest skratt, jag mådde som bäst och fick lära känna flest fina människor. Jag har besökt många platser, jag har börjat nian, haft en fin pojkvän, konfirmerat mig, fått dom bästa vännerna och jag har varje dag fått träffa den finaste klassen. Även fast året har kännts helt kasst, så har det ändå varit bästa hittills. Nu hoppas jag bara att nästa år blir finare än det här.


This is to one last day in the shadows.

Imorgon är det ett nytt år. Det känns så himla bra. Jag vet inte varför, har bara inbillat mig att vinden ska vända då. Men i alla fall, har ni några nyårslöften? Här kommer minaaa.

♦ Sluta svära. Det. Är. Så. Himla. Fult.
♦ Äta nyttig(are)t och skippa chips. Förstår inte att jag säger det.
♦ Ta skolan på största möjliga allvar. Är inte direkt nöjd med mina poäng.
♦ Bara umgås med folk som gör mig glad.
♦ Vara lycklig utan dig = glömma dig.

Tio onödiga sanningar om mig själv.

• Jag tänker ofta alldeles för mycket och för djupt.
• Jag försöker alltid att bara se alla bra sidor hos människor, och det blir ofta en nackdel.
• Jag älskar mat. Haha, det vet alla jag känner.
• Jag har extremt svårt att lita på folk. Jag litar helt och hållet på fyra stycken av alla mina vänner.
• Jag hatar att sitta still och älskar att vara spontan. Det är en rätt bra blandning faktiskt.
• Gillar jag någon, så säger jag det till den. Jag kan inte hålla sånna saker hemligt.
• Jag är helknas. Jag lovar. Att skratta och bjuda på mig själv är två saker som jag tycker mycket om.
• Jag har varit kär två gånger. I två killar som är raka motsattser till varandra.
• Våld är det absolut värsta jag vet. Och när folk blir tvingad till något. Usch.
• Jag älskar att duscha asvarmt. Jag vrider alltid på värmen mer och mer, tills jag nästan bränner mig. Heh.

Been there, done that, messed around. I'm having fun, don't put me down.


En oldie, men lika bra för det.

There was a time when I thought that you did everything right, no lies, no wrong, boy I must have been out of my mind.

Nyvaken och disträ.
Godmorgon världen. Vaknade för ungefär en timme sen och nu sitter jag och lyssnar på trevor hall och dricker tranbärs te ur min prickiga temugg. Fint de. Idag så ska min kära vän jessica komma hit och försöka hitta en nyårsklänning. Alltså, kan ni fatta att det är nyår imorgon? Det känns helt sjukt ju. Måste skriva ner mina nyårslöften idag oxå. Aja, nu ska jag mysa vidare. Kram på er.

Och det ekar mellan husen, ingen rörelse någonstans. Bara det fina tunna ljuset, mellan våran värld och din.

I natt hann vi med att spreja ner hela huset med glittersprej, få besök av andromeda, jessica och joel, färga lila/röda slingor i allas hår, åka sju kilometer för att få trycka i oss en french utanför statiol, steka bacon och lyssna på baconlåten, och skratta i mängder. Jag somnade på matildas soffa halv fyra och kände mig rätt nöjd faktiskt. Idag vaknade jag tio, var i stan elva, gjorde lite ärenden och åkte hem kvart i ett.

Andas, andas, allting snurrar runt.

Blev less på att sitta hemma helt ensam så när mamma slutade så skjutsade hon mig hit till matilda. Nu så har jag sprejat glittersprej i håret, gjort knallgrön smoothie som kliade i halsen, lyssnat på maggios "mitt hjärta blöder" och skrikit ikapp med andrea och matilda. Fina brudar det där alltså. Nu ska vi hitta på något finare att göra än att sitta vid köksbordet. Ha det fint!
P.S. (till gabriel) Du har nog rätt i att jag tycker att allt är fint. Men det är så det ska vara!

Sammanfattning av dom senaste dagarna.

Söndag: Umgicks med jessica och gabriel. Pratade i mängder, spelade och sov hos gabbe.
Måndag: Vandrade in till stan, jessica åkte hem, gick omkring och kollade massa och sedan landade vi på uh tillsammans med sofia. Innan jag åkte hem så hjälpte jag mamma att stänga butiken och passade även på att prova massa kläder. Det är helt underbart när det är tomt och tyst.
Tisdag: Gick på stan med matilda och sedan åkte jag hem till sofia och sov där. Vi besteg mördarbacken (ett tag trodde vi faktiskt att vi skulle ramla ner och dö), bastade, såg film och hade nattmacketävling runt tre snåret. Glömde tyvärr kameran hemmma.
Idag: Vaknade, fixade oss på tio minuter (!) och tog bussen in till stan. Där träffade vi gabbe, hittade en nyårsklänning till mig och sen så åkte jag hem.
Tack alla människor för fyra fina dagar.

Han den där, ni vet.


Varje dag tillför nya andetag. Jag skrattar, träffar nya människor och umgås med dom som gör mig glad. Även fast du finns i mina tankar så går det hela tiden bättre. Jag tar nya steg, upptäcker nya platser och känner efter lite mindre. Skrattar högre och oftare, bara för att jag kan. Varje gång jag vaknar så gör det lite mindre ont än när jag somnade. Jag gråter ibland, men det är mest för att rensa tankarna antar jag. Det kommer dagar då jag känner frustration för att jag inte får grepp om dig och för att du inte förstår mig, men jag vet att det alltid löser sig. Att vara ledsen är liksom att vara mänsklig, inte att vara svag.
What doesn't kill you makes you stronger, som sagt.

Buon Natale.



Försökte mig på en outfit bild och insåg att jag hade glömt stativet hemma hos mamma. Menmen, det funkade ju ändå. Åh, god jul på er alla! Hoppas ni har det fint och massor med fina saker! Här hemma så har det precis börjat komma folk, så nu ska jag vara lite social. Kramaaar ♥

Sometimes the best way to get someone's attention, is to stop giving them yours.

Me todayyy.
Nu så sitter jag i köket och försöker skriva på en låt.
Om den blir klar så kanske ni får höra den, vem vet.
Puss på er så länge.

I am the rain that's comming down on you, that you shielded yourself from with a roof.

Världens finaste victoria på bilden.
Igår så hade vi lilla julafton här hemma hos mamma. Jag är så himla nöjd måste jag säga! Fick lite saker som jag hade önskat mig och lite saker som jag knappt hade tänkt på, men ändå ville ha. Superb. Nu så sitter jag här hemma med mormor, morbror och mina bröder och bara umgås. Senare så ska vi syskon hem till pappa och sova där och imorn så är det julafton. Jisses vad tiden har gått fort, nyss var det ju sommarlov. Aja, nu ska jag göra någonting vettigare, som att typ.. kolla tumblr. Haha, puss!

Sleep tight darlings.

Orginalvideon gick inte att bädda in, så ni får nöja er med den här. Den är i vilket fall himla fin.

...................................................................

Oldie.
Måndag: Hade dans och drama hela dagen och efter skolan så åkte jag till stan och mötte upp sofia. Efter ett tag så tog vi två bussen hem till mig och träffade gabbe, gjorde nudlar och nördade oss. Senare så gick vi tre hem till sebastian och sen så avslutades kvällen med sofia i lekparken.
Tisdag: Hade dans och musik alla lektioner, sen så gick jag direkt hem och var barnvakt åt min bror några timmar. Hade världens dåligaste humör mest hela dagen och var arg som en hög med sköldpaddor (Nej, jag vet inte vars jag fick det där ifrån).
Today: Hade musik och genomgång av musikalen hela dagen och slutade klockan två. Fick även veta att jag har höjt betyget i musik till mvg! Nöjd tjej måste jag säga. Nu så är jag barnvakt och världens drygaste bröder, kill me.

Every day is the first of the rest of your life.


Världens finaste alva och världens finaste katt. Mina, punkt.
NU: Duscha, prata med modern min, koka te, se beck och sooova.

Du sa att livet var något enkelt.


Idag mår jag bra. Somnade på golvet bredvid dom bästa vännerna inatt. Fy vad fina dom är alltså. Jag har också kommit på att jag ska skärpa mig snart. Mitt nyårslöfte blir att lämna 2011 bakom mig och bara blicka framåt. Sounds good i mina öron. Förlåt förresten för att ni har fått lida av min över tragiska blogg. Men nu så har jag tänkt göra något av mitt liv. Hörs!

Was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away.


Livet rullar på och jag är nöjd för tillfället. Det beror dels på att mina kära vänner Jessica och Matilda ska komma hit och ha myskväll med mig, alltför längsen vi tre hade en sådan tillsammans. Oj, nu plingade det på dörren och finisarna står nu i min hall. Dom har med sig cola, Ben & Jerrys och julklappar. Gaah, puss på dom. Ha det mys, xoxo.

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen. Att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen.

Jag gömmer mig i tröjan som han en gång gömde sina hemligheter i. Som jag gav honom när vi satt där på vägen och han berättade om tiden när han var kär i mig. Även fast jag redan visste om det, så rev orden i mig. Att han älskade mig, men var för osäker för att våga. Tröjan luktar precis som han, även fast den är tvättad flera gånger. Idag kan bara Håkan Hellström beskriva hur jag känner. "Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv."

I struggle to find any truth in your lies.


Nu så har jag precis sett på julkalendern, ätit toast och bränt sönder pekfingret på toastjärnet. Great. Snart väntar detta eviga klädvalet och sen så ska jag traska iväg till skolan i hopp om att inte ramla. Vi har två prov idag och sen efter skolan så tar jag bussen till marie och bakar julgodis!
Ha en bra dag. Love

Och du, jag undrar vad du tänker på, och vem, just nu.


Tog fram stativet, fjärrutlösaren och gjorde om min reflexskärm till en softbox med hjälp av en adventsljusstake (hahah). Sedan så försökte jag få till ett självporträtt. Det gick ju.. sådär. Nu så ska jag duscha och sen blir det att dejta sängen. xox

Lucia.



Fick inte många bilder igår från niornas lucia som inte var suddiga, så tänker inte plåga er med massa skit. Idag så sjöng vi vårt sjunde och sista luciatåg med (bara) klassen. Fruktansvärt sorgligt.
9 Musik, ni är bäst ♥

Jorden snurrar runt, runt och vi snurrar med den. Kanske så snurrar allting rätt tillslut, så att vi kan hitta hem.

Idag så har jag sjungit i tre timmar. Rösten sprack tillslut och jag undrar hur det egentligen ska gå imorgon på dom tre luciatågen. Jag insåg också en sak idag. Jag insåg att jag kommer aldrig sova i din säng igen. Att du aldrig kommer viska att du älskar mig igen. Att du aldrig kommer spela på min gitarr igen eller sjunga för mig. Att vi aldrig mer kommer göra spontana saker som att dansa vals i ditt rum, eller cykla iväg och se vart världen tar oss. Att vi aldrig mer kommer sitta ner och prata om hur fint vi hade det och hur löjliga vi var när vi lärde känna varandra. Jag kommer aldrig mer få känna lukten i din nacke, känna dina andetag eller få drunkna i dina ögon som så många gånger förr. Jag insåg att det värsta med att drömma när man är vaken är att det inte spelar någon roll hur hårt man nyper sig i armen, biter sig i läppen eller hur högt man skriker. Drömmarna stannar ändå kvar där, som att någon har tryckt in repeat. Jag vill i n t e komma ihåg hur fint det en gång var.

Du har sönder mig, även fast du gör mig hel.
Och hur kan det kännas rätt, när allt är så fel?


Så himla sött!



Nothing hurts more than waiting, since I don't even know what I'm waiting for anymore.


Göteborg.


Fina dagar som bestod av;
• Träningsvärk i lår och rumpa på grund av timtals av shopping.
• Snöstorm blandat med spöregn och världens vind, var på väg att snubbla ett x antal gånger påväg hem från spårvagnen. Mahah.
• Massssor med mat. Tårtbuffé, takeaway latte, chinamat, mexikansk mat, mackor, sallader osv.
• Manikyr, hårfärgning och massa prat om killar = girlstuff.
• Idol och godisssss i mängder.
• Skrattat som dårar, åt allt och alla.

Underbara dagar, jag hade så sjukt roligt. Behövlig var den. (Men sen så hade vi kunnat skippa dom 200 milen i bil.. men det var det värt.)

Ojdå.


If you could read my mind, you'd know how hard I try.


Halloj! Jag kan ju inte direkt säga att en här dagen blev lika bra som igår, men man ska inte klaga. Nu så har pappa precis kommit hit med julgranen som ska pryda vår lägenhet. Jag tror att vi aldrig har haft julgran såhär tidigt, men mys äre! Efter jag har hjälpt till att klä granen så ska jag packa och sen så får jag skjuts hem till amanda. Sover hos henne inatt, och sen så åker vi till Göteborg imorn! Awesome. Puss på er och hörs på lördag!


Perth.


Iʼm tearing up, acrost your face
move dust to trough the light
to fide your name
it's something fane
this is not a place
not yet awake, I'm raised of make
still alive who you love

"I'M ONLY HUMAN. IF YOU CUT ME, I START BLEEDING."



Den här dagen var världens finaste, även fast jag egentligen bara vill gråta och släga ut alla mina läxor genom fönstret. Jag har skrattat som en dåre hela dagen, u n d e r b a r t j u. Just nu sitter jag och lyssnar på Rebecca & Fionas nya skiva och jag är cpkär i varenda låt. M e r u n d e r b a r t j u. Jg ska helt klart se dom live i sommar, no matter. Vill ni veta en till bra sak? Vips när jag kom hem från skolan idag så hade jag helt plötsligt tusen kronor att shoppa för när jag åker till göteborg på onsdag (jag ska till göteborg på onsdag!! Igen, lite halv spontant sådär), jag som var urfattig igår. Livet är u n d e r b a r t. Puss!

RSS 2.0