L-L-L-ove

  

“Cinderella walked on broken glass, Sleeping beauty let her whole life pass by, Belle fell in love with a beast, Pocahontas risked her life for a feast, Jasmine could have had anyone but she chose a poor man, and Ariel, she walked on land.”

So many people dislike fairytales because it makes us believe in love, believe that a prince will swoop down and save us when something goes wrong. But I’ve come to realise that in every fairytale-like movie, every girl took a risk. Took a risk for love, took a risk in the name of love.

fjåårtis :)

heej. Gissa vem som fyller år idag? Jo JAG :D Grattis till mig ;) Höhö. Idag kom Mami o papi o bröderna och väckte mig vid nio. Jag fick en typ skål, presentkort på gina 500 kr, och 2000 kr till en kamera :) Senare kom lite olika folk , både släkt och underbara vänner :) Jag fick godis, pengar och smycken.  Nu sitter jag hemma hos andrea med grim, chrisse och såklart andrea. Vi ska laga tacos och slagga här. Nu måste jag sluta, för andrea dampar.. hehe

 
Söt bild från burön i linas stuga, minnen asså (L)

kram

Lost then found.



Detta får bli dagens låt.


Why do we say things we can't take back?

Hej alla. Igår så åkte jag och jessica hem från andrea vid tre tror jag. Vi åkte hem till mig och dampade lite (a), och sen åkte hon hem vid kvart i 6. Vid 6 kom amanda hit och vi pratade i 2 och en halv timme. Det behövdes. Hon var iallafall väldigt saknad (L) Nu ska andrea komma hit, sen ska vi gå och hämta jessica och victoria. Victoria och andrea ska köpa present till grim, för han fyller år idag ! GRATTIS GRIM :D Uppdaterar sen.

 
 

(andrea´s bilder)

kram


Life goes on.

Tjao. Jag är hemma nuu! ÄNTLIGEN, eller jag kom hem i måndags kväll.. Det har varit bajs tråkigt. Nere i södra sverige har det börja bli höst :o Löven har börja falla från träden. Det var as hemskt, sommar har ju precis börjat.. typ.. eller nått.. Jag sitter iallafall hemma hos andrea just nu :) Jag och jessica sov här inatt. Vi har varit lite allmänt knas och jag sminkade bruudarna (: Nu ska vi ut och vara barn vakt och sen ska alexandra och victoria komma hit, dom är så grymt saknade ! Senare ikväll ska jag träffa amanda. (L)

 

 

 

ciao bella  ♥

I can´t belive that i´m still miss you, after all.

Hello. Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag, men internet har dampat och på sommarn har man ju inte tid att sitta framför datorn hela tiden, right? ;) Nu sitter jag i norrköping. Vi åkte till småland i fredagskväll vid nio, efter jag hade varit hemma hos alva. Det tog hela natten eftersom att vi åkte bil. Lite smått drygt, för jag var inte ett dugg trött, så jag sov max tre timmar. När vi kom fram till vimmerby så åt vi frukost på ett hotell. Typ all Mat var gammal. Sen så åkte vi till katthult och kollade på emil i lönnebergas hus. Sen började det spöregna när vi skulle till astrid lindgrens värld. Så då vandrade vi omkring i regnet i två timmar. Great. Sen så åkte vi till den enda, och sunkigaste pizzerian i vimmerby. Jag åt den äckligaste kebab-tallriken jag nånsin ätit. Det var inte äns kebab, det var typ kyckling. Sen så åkte vi hit till norrköping. Det är vekligen en grymt fin stad! As fina, gammla hus och mysiga gator. Hotellet vi bor på är oxå jätte fint. Men i natt kunde jag typ inte sova. Våra grannar (som är några typ tjugiåriga turkar) bestämmde sig för att ha fest ute i korridoren. Dom var as fulla och bråkade hela tiden. Och en deckade utanför våran dörr. Idag har vi varit på kolmården. Delfin showen var grymt häftig! Nu snart ska vi gå ner och köpa glass i foaljén. Jag kommer hem på tisdag. Ni får smsa mycket.

Hare gött

andrea is tydligen hot.. (tycker hon)

Heeej. Nu sitter jag hemma hos andrea, med hon och linn. Igår klippte jag mig som sagt. Alltså helt seriös, jag ser ut som en tant. Jag lovar, det ser förjävligt ut. Jag kommer inte våga visa mig ute. Jag kommer behöva gå med en papperspåse på huvet. As kul. Igår efter jag hade klippt mig så gick vi omkring lite på stan (frisören hade dessutom lockat mitt hår så att jag såg ut som en pudel). Vid kvart över tre skulle andrea klippa sig. Hon blev as fin. Asså jag känner mig på dåligt humör. Jag har inte lust att blogga, men jag känner mig tvungen. På fredag ska vi sova hos alva. Jag, andrea, linn, victoria, jessica, grim och rickard henrik arne sjöberg isaksson. Det var typ inga andra som kunde. På lördag ska kanske jag och grim ska sova här hos andrea. Jag hoppas att jag får för min underbara älskade mamma. Nu ska andrea packa, och jag och linn ska typ hem om en stund. Andrea ska ut med båten. AWILERHYKGLHGiquhbfdKJLHBJFKSEG,AKZ.
Ni förstår säkert precis.





 

Asså mitt hår är inte äns i närheten så fult på bilderna som i verkligheten. Men ni ser ju hur jävla kort det är..

hugs

Tjue. Hade bara tänkt skriva att nu ska jag på stan med andrea och linn, och sen ska jag klippa mig (n) Bara så att ni vet så kommer jag att dö. Uppdaterar sen.
kyss ♥


Dagens låt ♥

 

älskar låten ♥ brukar inte lyssna på darin, men den här låten är grym !

Nobody´s perfect.

 

Halloj :) Nu sitter jag här och mumsar på en cheese-cake bit. Min broder filip fyller åtta år idag. Grattis sötnos <3
Lite senare ska jag gå hem till linn. Det var grymt längesen vi var bara vi två. Jag sover nog där i natt. Vi är ensamma hemma, så det blir att bada bubbelpool och äta B&J :) Det blir as mys. Jag finns på mobilen om ni söker mig.
pussen

I need you now.

 


tjabba :D igår vaknade jag och andrea vid halv elva. Vi fixade oss lite och sen tog vi bussen in till stan vid ett. På stan gick vi och kollade lite och sen gick vi hem till grim. Medans han duschade så hittade jag och andrea en död humla på parkeringen, som vi först döpte och sen begravde. Haha.. Den heter iaf Anna-Lisa ;) När grim var färdig så gick vi ner till stan igen. Vid halv sju så tog vi bussen till domsjö. Vi gick omkring i domsjö ett tag och sen blev andrea sugen på chips (a) Så då gick vi till statoil och köpte massa grejer (: Sen gick vi tillbaka till mig och såg på ; the ring och them. The ring var bra, men den var inge läskig för jag och grim förstörde stämningen, vi skrattade hela fimen. Them SÖG. Idag vaknade vi vid tolv, isak stog och hoppade på grim. Jag städade mitt rum lite "snabbt", hehe, och sen åkte vi hem till andrea. Efter en stund kom ricke och då gick vi till udden. Jag skulle lite smidigt känna på vattnet, men råkade ist ramla på klipporna och göra en bakåt-volt ner i vattnet (y) När vi hade gått tillbaka hem till andrea och jag hade bytt kläder, så kom victoria :) Då gick vi tillbaka till udden och badade. Nu har vi kommit tillbaka och vi har precis ätit taccos. Andrea har ff :D Nu har vi tänkt se på alla saw filmer :s Guuuud, jag kommer dö..

I adore you.

hejs :) Idag vaknade jag klockan halv elva, av att min "underbara" lillebror öppnade min dörr och skrek att jag skulle vakna. Wooho, jiippi ! Sen så skulle jag, andrea och linn åka till nyänget och bada, men då fick mamma för sig att jag skulle åka med hon och mina brosor till nån sjö vid haffsta, så då var jag tvungen att följa med dom istället. Men nu har jag kommit hem.
Senare ikväll ska andrea komma hit till domsjö och slagga hos mig :)
Vi ska vara allmänt knas och sen ska jag tvinga andrea att se på the fourt kind.
Den är riktigt obehaglig, men jag tycker att ni borde se den :)

Jag känner mig nästan tvungen att lägga ut linns och elias video från förra gången vi sov hos andrea.
Haha, och jag tycker att ni borde se den ;) den är grymt seriös (y)

 

pusshej ♥

so wrong, yet so right.

Hello. Nu sitter jag och har snart tänkt gå och sova. Jag är grymt trött, för igår var det ös. ;)
Först kom linn och hämtade mig vid runt elva och sen åkte vi hem till andrea. När klockan var runt tre så hade; victoria, alva, jessica, lina, elias, ricke, chrisse och grim också kommit. Vi käkade och sen gick vi bort till udden och badade. Resten av kvällen var vi lagomt busiga och vid halv två gick vi och badade igen. När klockan var halv sju så tuppade jag av och en halvtimme senare vaknade jag med ett ner klottrat ansikte (y) hahaha, men vi hade riktigt roligt ! Ni gör mig lycklig (L)


dagens låt får bli : Don't Tell Me That It's Over - Orianthi



bara för att jag har haft den på hjärnan hela dagen (y)

sweetdreams ♥

Den trettonde juli.

Ciao.
Nu har jag en blogg igen. :)
Blogg designen är långt ifrån klar, men det är en början i alla fall.
Jag hoppas på att någon ska läsa den och jag försöka vara mycket mer
aktiv än min förra blogg, heh.
Nu ska jag försöka fixa lite med bakrunden :) ♥

pussochkram

RSS 2.0