När en stannfågel ger sig av.

Idag klockan 09.36 så stod jag med tårar i ögonen och såg taxin försvinna runt hörnet. Hur säger man egentligen hejdå till sin bästa vän? Till människan som man helst utav allt vill spendera all sin tid tillsammans med? Till den personen som alltid får en att le? Det gör man inte. Man biter ihop, krystar fram ett "vi ses snart igen" och börjar räkna ner dagarna tills hon kommer hem igen. Helvete vad jag kommer sakna dig alva (det är tur att det bara är 11 veckor kvar tills jag får se dig igen, och att det sen bara är 23 veckor kvar tills du flyttar hem). Alla borde ha en vän som du. Ta hand om Hongkong nu, du är underbar. ♥

We will miss you.

Igår så ägde festen vom vi planerat i flera månader rum. Avskedsfesten för världens bästa. Såhär såg det ungefär ut genom instagram, från början till slut. Först så var det förfest med dom bästa brudarna som innehöll dans, pizza och spel. Senare vid nio så började det rulla in folk. Jag somnade halv fyra med värkande fötter och ett léende på läpparna. Tack alla som kom och gjorde kvällen så himla bra, både för alva skull och för alla oss andra. Jag hade så himlahimla roligt.

Just promise me we'll be alright.

Kvällen igår var så himla bra. Vi åt pizza, äventyrade i emelias mopedbil, fyndade på tjejkvällen och besökte varvsberget. Ni är så himla bra mina vänner! Idag så mådde jag inge vidare, så jag tog världens sovmorgon och sen åt jag godaste frukosten. Nu har solen tittat fram och jag funderar på att ta en promenad lite senare, men först så ska jag vara barnvakt och plugga matte!
 

Fyra färgglada från förra hösten.


I notice a chill in the air, september is creeping up fast.

Det regnar i Örnsköldsvik idag. Och förutom en väldigt rolig engelska lektion så har dagen varit ungefär som vädret. Jag hittade ingenting alls på bikbok även fast det var 50 % på hela butiken, det var äcklig lunch, jag missade första bussen hem och när den andra bussen väl kom så körde den bara förbi. L.e.s.s. Nu så ska jag bara mysa här hemma en stund och sen så ska jag och emelia hem till alva och äta pizza. Det blir nog himla bra det.

Feet don't fail me now, take me to the finish line. Oh, my heart it breaks with every step that I take.

Tisdag. Har sovmorgon och får ett hysteriskt skrattanfall mitt i min ensamhet på bussen, spelar in melodier och mixtrar på musikproduktionen, äter godaste thaiboxen till lunch, slutar klockan tre efter en alldeles för jobbig mattelektion, sitter tillsammans med en väldigt fin jennifer på bussen hem, pluggar, sjunger på sångläxan, hoppar på en av dom sista bussarna till kroksta med alva (bara för att få åka tillbaka igen), kommer hem efter en och en halv timme och äter turkisk yoghurt med valnötter och honung. Nu väntas lite mer plugg, sen så tänker jag sova. Godnatt mina vänner.

Don't you worry, don't you worry child.

I fredags så fyllde min fina alva år, så efter skolan så blev det tårta där med victoria och martin. Senare mot kvällen så byttes dom ut mot amanda och jessica och då firade vi vidare med plankstek. Vid åtta så blev det fiesta hemma hos sara och jag och alva kom hem runt två igen. I lördags så gick vi hem till alva, fixade oss igen och sen bar det av till amanda. Där blev det lite spel och så tillsammans med jessica, bella och amanda och sen så åkte vi vidare till jennifer för en till party kväll. Kort sammanfattat så blev det en överdrivet spårad 2dagars med människor som jag tycker mycket om!
Jag har världens bästa vänner.

Bara kärlek kan krossa ditt hjärta.

 
" - När vet man att det är slut?
- Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen
än i den man har framför sig. "

" Inuti kroppen lämnar mörkt röda eldkulor hjärtat och
forsar ut, värmer upp händer och ben tills det bränner 
och brinner och gömmer sig. Bröstet fylls av våt cement,
det hugger till och han vet inte om han brister eller stelnar."
 
"Han sms:ar Betty: Kan vi inte köpa enkelbiljetter till paris?
Hon svarar: Det är en fin tanke men den fungerar inte i praktiken.
Han smsar igen: Jag fungerar inte heller i praktiken."
 
Utdrag från böckerna Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket, och Bara kärlek kan krossa ditt hjärta. De är skrivna av Gunnar Ardelius och de är så himlahimla fina. Kärlek på hög nivå, både i och till böckerna. Så himla äkta, och helhjärtade.

Lay a whisper on my pillow, leave the winter on the ground.

Dagarna regnar bort utanför fönstret till ett litet klassrum. Jag lånar böcker på biblioteket som jag läser ut på bussen till skolan, och börjar läsa påväg hem. Jag dricker kanel - och mullbärste och sjunger det högsta jag kan så fort jag är ensam. Jag klär mig i halsdukar, kängor och alldelens för stora koftor mest hela tiden. Varje dag känns lätt när den börjar och kämpig mot slutet. Det är mörkt ute alldelens för tidigt och det ligger löv på marken. Nu är det höst, på riktigt.

Jag har en ambition att jag ska bort någonstans, det är samma syfte som jag haft med dig.

Har färgat håret mörkt, har massvis med plugg, tränar, räknar ner dagarna tills min fina lämnar sverige och dämpar tankarna med musik. Yes, jag lever!

Don't care what they say about re-played mistakes, because everything changes, starting today.

Gårdagskvällen spenderades hemma hos alva med henne, martin och victor framför hancock. Bra film det där! Idag så har vi varit på stan och vid halv sju så åkte vi på mysmiddag hos amanda med fina tjejer. Kom hem halv ett efter en lång kväll med massor av prat, och nu så är jag så himla trött. Imorgon så väntas pluggpluggplugg, gräsklippning och spinning! Sleep tight.

Klockan är sent, det finns ingen tid för dig.

Förkyldningen blir motsatsen till bättre, så jag stannade hemma idag igen. En två timmars lång promenad i solen, ett x antal koppar te och en lång sovmorgon var faktiskt rätt skönt. Nu så ska jag försöka få lite sömn och samla på mig lite kraft inför helgen, så sov gott! 

Don't push it, we both know I'm falling everytime. You look at me like you did when you were mine.

Efter en rätt kort skoldag, ett slappt pass på gymmet och en eftermiddag spenderad sittandes på alvas säng ska jag nu hoppa in i duschen och sen göra lite läxa. Ska försöka komma i säng tidigt också. Men först måste jag bara få tacka er, ni blir bara fler och fler som besöker min lilla blogg.
Åh, ni är så fina!

Svar på kommentarer.

Vart redigerar du dina bilder? Så himla fina!
Åh, tack så väldigt! Jag redigerar dom i photoshop elements 9!
 
FANNY DIN MENY HAR RAMLAT NER TILL BOTTEN AV DIN BLOGG!!! GÖR WRAPPERN NÅGRA PIXLAR BREDARE!!!! PUSS PÅ DIG DIN BLOGG ÄR JÄTTEFIN
Åh, tack så himla mycket vem du nu är! Dock har jag redan provat att fixa wrappern, men det fungerar inte. Ingenting jag gör fungerar, jag blir galen! Har du några andra tips så får du gärna dela med dig (eller någon annan för den delen). Pusss!
 
Hur länge har du gått i sång, går du estet?
Ja det gör jag! Innan gymnasiet så gick jag i en musikklass, men då var mitt huvudinstrument främst piano. Nu när jag började estet så har jag bytt från piano till sång, och då får jag ju egna sånglektioner. Det är så bra!
 

Vi tittar bort åt varsitt håll och tänker samma sak, det känns ännu sämre nu.

Koffeinbrist. Sömnbrist. Tidsbrist. Brist på saker att göra, och brist på inspiration för att orka. Mattelektionerna känns längre än en evighet och läxorna samlas på hög. Melissa Horn beskriver varenda känsla som går att känna och kvällarna blir både mörkare och kallare. Gjorde förresten hösten till ära en ny spotifylista idag. Ska detta bli en brustna hjärtans höst, så ska jag i alla fall vara beredd på att kunna dämpa känslorna. Här hittar ni den, om ni skulle vara intresserade.

Och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.

Kaffekoppar efter kaffekoppar. Trötta ögon under föreläsningar. Skoskav, samarbetsövningar och skratt. Kramar, bastumys, härliga människor, diskussioner om dialekter, nya ansikten, musik och världens bästa stämning. Under hela helgen. Åh, vad bra det var! Vädret var underbart, likaså maten, alla trevliga människor och hela vålådalen. Att packa ihop min väska imorse efter en alldelens för kort helg, kramas hejdå med dom finaste och påbörja en ett år lång väntan på att få ses igen, gjorde ont. Jag sover hellre i en oskön våningssäng en natt till, än att sova hemma inatt faktiskt. Ni är för underbara.

RSS 2.0