Let's just do it one more time.


Just nu så sitter jag på en buss som ska ta oss till vålådalen i åre, för andra gången i år. Männsikorna, maten och själva stället är helt underbart, så jag tror att det här kan bli en bra helg! Dock så hoppas jag att det är lite grönare än förra gången. Vi ses efter helgen!

There are words that seem to steal our breath, and I just dream about your lips.


Jobbigaste förkyldningen har hakat på mitt liv för tillfället och idag är andra dagen jag är hemma från skolan. Utöver det så stressar jag upp mig över att jag inte har fått någon packlista till utbildningen i åre som börjar imorgon (!), dricker litervis med te, läser finaste fatta eld, försöker lära mig sångläxan, sover alldeles för lite och grubblar alldeles för mycket. Det är alltså precis som vanligt. Just nu så spelas ron pope i högtalarna och nytt te ska kokas, så ni får ha det bra mina vänner.

Och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
och vem vet hur länge vi har varandra.
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet,
mötte jag min kärlek.

Håkan Hellström, regn och ångest, hej söndag!

Just try to make them understand what we want, what we need and what we’re born to do. I’m not the one you used to know.

@fannyjoanna @alundmark på instagram.
 
Gårdagskvällen spenderades på den större båten tillsammans med alva, popcorn och film. Vi såg på den animerade filmen A monster in france, och den var så himla söt. Se den! Imorse så klev vi upp och åt frukost på bryggan och passade på att sola benen. Nu så har vi precis kommit hem från en lång båttur och snart så ska vi hem till mig och ha tjejkväll tillsammans med jessica.
 
Försöker ta vara på den sista solen, den sista tiden med alva och som ni märker så lever jag, påriktigt för första gången på länge. Jag mår så himla bra för tillfället, och hjärtat gör inte längre lika ont.

Forever can never be long enough for me, to feel like I've had long enough with you.

Två bilder från dagens instagram, där jag förresten heter @fannyjoanna
 
Första veckan på gymnasiet är avklarad, och det känns himla fint. Dock så har det inte varit en speciellt jobbig vecka, eftersom att vi har haft lära-känna-dagar och en hel del hål. Men nervositeten är i alla fall borta och klassen har redan kommit in i hyffsad stämning. Kvällen skulle egentligen spenderas hemma hos amanda, men planerna brakade och då passade jag och alva på att ta en båtpicknick istället. Köttbullsmackor i kvällssolen på stilla vatten är inte helt fel. 

In a world full of lies, we live to tell.

Igår efter skolan så gick jag och jessica ner till gymmet och tränade en stund, sen så mötte alva upp oss och vi gick tillsammans hem till henne. Hon var ensam hemma, så vi gjorde tacos, dansade runt huset som galningar, åt fondue utan frukt, skrattade tills tårarna rann och nostalgipratade en del. En väldigt behövlig kväll med världens bästa vänner. Idag har jag sovmorgon till klockan ett, men jag klev upp runt nio för att hinna locka håret och åka en sväng på stan. Snart så går min buss, så ha en bra dag!

"Livet förändras vart jag än går och det kommer kanske inte alltid vara vi två. Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara sålänge våra hjärtan klarar av att slå."

Den sista helgen av sommarlovet spårade ur. Och fy vad roligt jag hade. Att rensa huvudet på moln så att säga. Igår började skolan igen. Även fast jag sa tidigare att jag inte var redo, så var jag mer än redo. Nya skrivblock, pennor och sudd ligger i väskan och bara väntas på att användas. Ni vet sånt här sexårs spring i benen när en ny ryggsäck sitter på ryggen och den absolut första skoldagen väntas, så känner jag för tillfället (dock så lär det väl avta när historieböckerna tas fram tjugo över åtta imorgon..) Klassen är också bra. Åh, det här lär bli tre bra år. (Men för tillfället så känns det som att jag helst vill gömma mig under täcket. Igen. Som vanligt.)

Det här är slutet på vår film.

Jag sköljer bort alla känslor under vattenkranen, det här med att bara gråta i regnet känns så överskattat. Jag har funderat i timmar på vad jag ska säga till mig själv, och på ett svar på varför det blev som det blev, men det finns ingenting mer att säga. Det är slut nu.

And if you need someone just to be around, help put the pieces back that you finally found. That's what I'm here for.

Kvällens sysselsättning.
Precis som flyttfåglarna så flyger du snart iväg. Hjälp vad jag kommer att sakna dig, min finaste alva.

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Lyssnar på jonathan johansson, herr krunegård och finaste winnerbäck, drömmer mig bort och dricker grönt äventyrste. Idag är en sån där dag jag vill ligga nergrävd under täcket, stanna tiden och bara glömma tid och rum, helt ensam. Istället blir jag nästan döv av tystnaden och ensamheten känns mer ofrivillig än någonsin. Hej onsdagsångest.

Du ringer sent och säger din lägenhet, kommer lossna ifrån huset, krossas emot gatan.

Tog mig ut idag även fast benen inte egentligen orkade och cyklade till affären för att köpa jäst. Så nu håller jag på att baka focaccia till kvällsfika och sen så tänker jag sova. Tankarna snurrar lite väl mycket för tillfället.

När sista solen rinner av, när allt kan vänta en dag.

Livet rullar på snabbare än jag egentligen vill och om en vecka så börjar skolan igen. En ny skola, en nya klass, nya lärare, nya ämnen och ett nytt betygssystem. Jag orkar inte vara redo riktigt än. Jag försöker i alla fall ta reda på dom sista dagarna så gott det går och jag har börjat kämpa på med träningen igen. Dock alldelens för hårt enligt min kropp, för jag har lyckats sträcka baksidan av knät, fått skavsår på hela fötterna och fått träningsvärk i hela kroppen. Jag lät därför den här dagen bli en hemmaipyjamasdag. Behövligt.

Redelicious.

Min finaste ägodel för tillfället. 180 kronor från make up store, men det är dock lite mer korall i verkligheten. Tipsatipsatipsa.

RSS 2.0