Can't you see that it's just raining, there ain't no need to go outside.

Somnade igår med ett öppet fönster, och vaknade runt tio av att det flög upp med smäll. Jag klev upp och insåg att jag hade en egen liten damm i mitt rum. Det är med regn och öppna fönster (utan spärr) är inget att tipsa om kan jag berätta. Efter att jag hade torkat upp så gick jag och la mig igen och vaknade halv två, helt underbart. Nu så ligger jag fortfarande i sängen och orkar inte kliva up. Jag funderar även på att spendera resten av dagen här, vilket inte låter så dumt faktiskt. Puss på er!

Ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm.

Idag är jag ledig, men jag vaknade tidigt ändå. Nu sitter jag och planerar dagen lite, lyssnar på mysig musik och redigerar bilder. Jag vaknade med världens solskenshumör så jag gissar på att den här dagen kommer bli finfin. Ska ta en sväng förbi stan, kanske gymma en stund och sen fira farfar som fyller år idag. Nu så ska jag dricka te ur en blommig tekopp och mysa till lars winnerbäcks fina stämma.
Godmorgon kära vänner!
 
Det mörker du ser, gör att stjärnorna syns lite mer.

För ingen känner dig som jag känner dig, och ingen har mig mer än du har mig.

Kvällen har spenderats med finaste sofia och nu så ska jag försöka att sova lite. Godnatt vänner, imorgon är en ny dag med nya äventyr (och bekymmer).

Can you lie next to her, and give her your heart? (As well as your body)

 
Midsommar firades i Umeå efter en helt spontan resa dit. Det blev faktiskt väldigt mysigt och maten var inte direkt någonting att klaga på. Idag så vaknade jag hemma hos mormor, spenderade hela förmiddagen ute i solen och lite senare så åkte vi till lillsjöberg för att träffa Tove och Jonas. Där bjöds det på fika, och sen så åkte jag, tove, jonas, julia och john till tavelsjö och badade. En bra dag helt enkelt. Vi kom hem till örnsköldsvik vid halv åtta, och sedan dess har jag faktiskt inte gjort någonting alls. Nu så har jag tänkt bädda ner mig i sängen, dricka litervis med te och läsa. Som grädde på moset över den här helgen alltså. Puss!

If you love someone you should not let it show, oh no, but I said stay.

Världens sötaste kusin på bilden.
Jobbar slut på mig själv på dagarna och sitter ute med fina vänner på kvällarna. Dock så har jag ett roligt jobb även fast det är jobbigt, och under dagarna så får vi sova, fika ett x antal gånger, äta choklad och umgås med roliga människor + att jag får betalt. Perfekt! Imorgon så har jag sovmorgon, vilket betyder att jag förhoppningsvis inte försover mig som jag gjorde idag (vaknade en kvart innan jag skulle åka, eheh). Sov gott!

Let the poets cry themselves to sleep.



En låt som för mig är nostalgi på hög nivå. Videon är inte orginalet, men jag tyckte att den var så rå att den blev himla fin ändå. Med detta säger jag trevlig söndagkväll, nu ska jag grilla med fina vänner!

We will be forever young.





Lite bilder från i onsdags när vi var och grillade på nyänget med klassen, synd bara att inte alla var där. Volleyboll spelning, lekar, musik (såklart) och mys blev det, men dock ingen grillning. Jag höll knappt inte i kameran på hela kvällen, så tack till rickard som har tagit nästan alla bilder ovanför! Jag älskar er, 9 musikare ♥

Men tänk vad fel kunde bli bra.

Avslutningen orsakade så många tårar att jag inte ens orkade lyfta upp kameran ur väskan, så det blir inga bilder från den dagen. Men bilder från avslutningslunchen osv. kommer. På kvällen så blev det middag på Il romanos med tretton fina vänner, och sen så åkte vi till vanessa och myste en stund. Resten av kvällen sög, så den behöver vi inte prata om. Gårdagen var däremot fin. Den började på stan med jessica, sen blev det grillning på en engångsgrill i en lekpark och den avslutades i ett vilt dansade i lungviksparken i stan. Idag så lagade alva pestopasta till frukost och nu så ska vi in till stan och utöka våra sko - och klädsamlingar. En kort uppdatering om min vardag bara.

Det är så här man mår när man hemligheter har.


Det är inte så där enkelt när det enda som känns rätt, är det enda som egentligen är fel.

Det står skrivet i pannan
att man väcker en ångest,
när man släcker en annan.

Vi har blivit som dom som aldrig får bli.

Igår så hann jag med att sitta två och en halv timme i en stol hos frisören (håret är nu alltså lite ljusare, som det kanske syns på bilden), åka på utflykt med klassen, skicka flera grattis-sms till bästa sebastian som fyllde 16, provåka pappas nya bil, ta en powerwalk fram och tillbaka till stan (alltså lite mer än en mil), sola, duscha och fixa naglarna. Nöjd är jag! Idag så är det avslutningslunch tillsammans med alla nior på skolan, så snart ska jag hoppa i min klänning och bege mig mot skolan. Ett plus är också att det nästan är jobbigt varmt ute idag, sommaren kom till norrland också minsann! pussar!

No shame, no blame, because the damage is done and I forgive you.

Du har fått mig att skratta, du har fått mig att gråta, du har sårat mig och du har tröstat mig. Vi har börjat om och vi har avslutat, egentligen alldelens för många gånger. Jag vet inte vart vi står och varför vi gör så här gång på gång, men jag vet att du älskar mig och att jag inte kan leva utan dig. Vi står för nära varandra för att bli främlingar igen. Du är den enda som är tillräckligt komplicerad för att bli intrasslad i.

Ingen annan skulle förstå,
och ingen annan skulle gå
en meter för mig.
Jag behöver dig.

Vem vet vad som händer sen, men det blir aldrig så enkelt igen.

Gårdagen spenderades först hos angelica, sen så åkte jag, amanda och sara in till stan och åt thaiboxar. Efter det så vandrade vi ner till arenan och tittade på balen. Alla var så himla fina! När det började att avrundas så skulle jag och sara ta bussen hem, men självklart så gick det ingen den vanliga tiden så vi satte oss i örnparken istället. En fin vän det där ska ni veta. Idag så är jag barnvakt till halv fem, sen så blir det antingen en kväll ensam i soffan, eller framför en skräckfilm hos min finaste. Jag hoppas på det sistnämnda, men vi får väl se. Pussar!

För jag vill bara känna på din kropp, kropp hela natten, men mina vänner säger stopp, stopp håll i hatten.

Hejsan snyggisar! Läxor efter läxor, prov efter prov, antibiotika, känslomässiga sammanbrott, intagningsprov för gymnasiet och nervositet har lett till en helt sludkörd tjej som somnar på var och varannan lektion, på golvet, vid matbordet och knappast vaknar av sin väckarklocka om den inte ringer efter klockan tio. Där har ni alltså förklaringen till varför jag inte har bloggat den senaste tiden. Men snart är det över! Imorgon så har jag ett prov och på fredag så ska jag lämna in den sista inlämningsuppgiften! Det känns helt sinnessjukt att det är sommarlov nästa fredag, gosh. Men även fast jag knappt har något plugg kvar, så är jag ändå rätt fullbokad till dess. Jag ska fota angelica inför balen, sitta barnvakt, bege mig till frisören för att färga håret, ha avslutningslunch, busa med den allra finaste nästan alla kvällar och mycket mer. Bloggningen blir därför inte mycket bättre, but I will do my best. Puss!

RSS 2.0