Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det som hon dog.

Idag är det dagen efter dagen. Jag hade en ganska mysig och lagom jul, men fina presenter och en överfull mage. Precis som alltid sådär. Trivs också med att fira jul hemma, då jag kan springa runt osminkad i pyjamas hela dagen. Idag ska jag virra omkring allmänt disträ i mina nya spetsshorts och dricka te och nynna på Melissa Horn och fundera över livet och titta på virvlande snö genom fönstert, bara för att det är det jag är bäst på. Ikväll ska jag mysa med min bästa Jessica i pulkabacken och dricka varmchoklad. Bästa sättet att fördriva jullovet på.

I'm feeling better since you know me, I was a lonely soul but that's the old me.

Sista matteprovet, sista inlämningen och sista lektionen. Julkonsert, nolarevyn och estethäng i korridoren. Sen ä n t l i g e n kom min bästa hem igen. Helt euforisk fick jag vingla fram på samma gamla gata igen, dricka samma te ur samma gamla koppar, skratta sådär som jag bara kan i samma gamla soffa och värma mina fötter under samma täcke som hon som vet alla mina hemligheter. Samma gamla bästa vän. Du får mig i balans.

Four days left.

Tack för att du alltid får mig att le, även fast du befinner dig på andra sidan jorden.
I love you

Round and round, I won’t run away this time.

Pulsar fram i meterdjup snö, läser i timmar, dricker te, skriver tentor och uppstatser och stressar mest helahela tiden. Låter även paris och london fylla mina tankar, och drömmer om ett liv som känns alldeles för långt borta. Men mitt i all missär, så känns det ändå rätt bra. Får världens finaste julklappar av mina fina på lilla julafton, lyckas sjunga alla texter rätt på lucian, fikar med saknade vänner, skrattar högt och mycket, räknar ner till varmare dagar och blir livspeppad av dom närmaste hela tiden. Det är nog rätt fint med mig ändå, trots allt.

Finns ingen nostalgi, bara ett låtsasliv. Jag måste göra nåt snart innan jag får panik. Finns inget kvar att nämna, bara en stad att bränna, så håll ut lågorna så länge det finns gas i tändarn.

Läser på om noter, skriver uppsatser och pluggarpluggarpluggar tills hjärnan slutar fungera. Trycker i mig knäck och pepper julen mest hela tiden. Låser in mig på en av skoltoaletterna med dom bästa vännerna, skrattar och stannar där hela lunchen. Förlorar känseln i hela kroppen, ute i tvåsiffriga minusgrader. Handlar julklappar och fina saker till mitt rum. Försöker att se det positiva i allt, även fast jag går igenom samma sak för fjärde gången. Väntar på det nya året, det nya huset och min nya chans. Jag är egentligen så himla lycklig, det bara värker på insidan för tillfället. Hela min blogg ekar ångest, så jag ligger lite lågt ett tag. Ska försöka röja upp lite kaos och organisera mig själv tills vi ses igen.

RSS 2.0