Det finns inga vinnare i lekar för två.

"Du gjorde det för att få ett svar på om det var helt slut va?
För att liksom känna efter en sista gång och bara känna att han var borta?
Visst var det så?"
 
Hon tog orden ur min mun. Tömde luften ur mina lungor.
Fick mig att förstå mig på mig själv, en gång för alla. 
 

They say it's what you make, I say it's up to fate.

Tvingar mig själv till skolan efter flera dagar som sjuk. Har långa teriolektioner. Försöker äta av skolrestaurangens mat, men fyller magen slutligen med knäckebröd. Tappar känseln i fingrarna på den korta vägen till bussen. Gömmer mig i min vinröda halsduk. Sitter med Martin på bussen och knäpper fåniga bilder med hans mobil. Ringer den bästa när jag tillslut har kommit hem. Gråter, skrattar och fånar mig. Precis som vanligt. Det känns i alla fall lite bättre idag, mitt i all oreda. 

Never allow loneliness to drive you back into the arms of someone you know you don't belong with.


The books that I keep by my bag are full of your stories. That I drew up from a little dream of mine, a little nightmare of yours.

Drömmer så mycket om nätterna att jag knappt kan skilja på verkligheten. Längtar bort mest hela tiden och håller på att gå sönder av alla känslor som sliter på insidan. Hur kan man känna sig så ensam mitt bland tusentals människor? Ge mig ett svar på det, för jag vet inte.

Släng ner nyckeln, min fina, och få mig av den här jävla gatan.

Köpte världens gosigaste tröja häromdagen. Skulle ärligt talat kunna flytta in i den.
 
Har ätit pannkakor, lyssnat på fransk musik och lockat håret. Bara för att det är fredag sådär. Ska snart ta bussen in till stan och springa på hemmakväll för att hyra film och köpa godis, och sen ska jag gå hem till sofia och bara mysa. Det var väldigt längsen vi sågs, så det blir nog askalas! Puss på er.

Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen. För långsamt, för snabbt men aldrig i takt.

Mådde inte speciellt bra imorse, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Med en förkyldning som aldrig verkar ge efter och med noll energi efter en jobbig vecka, så kändes det bäst så. Nu så ser jag på top model försöker jag självkurera mig med sharon och te = bästa sättet. 

Somehow, all the bleeding made me love you more.


I walk away from you, for the first time strong.
And I did my best to see it through,
now I'm watching you
just thinking, I was wrong.
 
I know you were everything you're not supposed to be,
to someone that you love.
But I only wanted you to know,
that I never wanted you to go.
 
 

Är det okej om jag tänder i taket?

Tog en liten bloggpaus som ni kanske märkte. Den var från en början frivillig, men sen så slutade vårt internet att fungera här hemma. Men nu är jag back on the track, förhoppningsvis. Tiden jag inte har synts här så har jag i alla fall haft det fruktansvärt bra. Med biljetter till både finaste håkan i sommar och till Hong kong i januari så har jag dansat runt mellan korridorer och iskalla klassrum, räknat andragradsekvationer mest hela dagarna, sjungit på totalt misslyckade konserter och känt att humöret ändå lyckats hålla sig rätt högt. Nu ska jag bara försöka få tillbaka min inspiration och fotolust (och bli av med min fruktansvärda förkyldning), så blir allting finemang.
 
Om tjugoåtta dagar så kommer min fina hem, och jag längtarlängtarlängtar. Det är konstigt hur mycket man egentligen kan sakna en människa.

We're not gonna take it.

 

Det alla pratar om. På bussen, i matsalen, på gymmet, överallt. På två dagar så kom det fram något som gjorde att nolaskolan blev en skola fylld av kaos, skräckslagna elever och förstörda lärare. Detta har gjort att vi elever nu har gått ut i strejk och imorgon ska en demonstration hålla till utanför kommunhuset. Jag tycker att det är så jävla rätt, rent ut sagt. Ni som inte vet vad det handlar om, se videon. Peace.

Heart skipped a beat.

Mitt lov har inte direkt varit extremt roligt, men det har varit mysigt ändå. Jag har hunnit med att ligga i min säng en hel dag, druckit tvåsiffrigt med koppar te på bara några timmar, suttit vid datorn alldeles för mycket, varit ruskigt förkyld, lyssnat på kärleksfnittriga historier berättade av mina vänner, haft scones och pannkaksfrukost och hunnit med att träffa några av mina fina. Det var skönt att bara få pusta ut från skolan ett tag, så jag är nöjd. Idag slutade jag halv tolv, så jag och emelia tog en långlunch och sen så gick jag och fikade med dom bästa. En himla bra dag i allmänhet.

All the times I've tried to explain to you what's going on inside my head.

Arkivbild från förra året.
 
Everything went upside down in a second and I couldn't go back to sleep
and I cannot breathe as long as I got this one hell of a bad decease,
and the nightmares came over me again.
 
Det har gått ett år nu. Idag. Sen du tog mitt liv och fick mig att leva på samma gång. 

RSS 2.0