Men om jag går sönder, om jag faller igen, hjärtat stannar och luften tar slut, vad gör jag då?

Idag är det soligt, luktar vår från en öppen ytterdörr och jag känner mig sådär lyckligt stabil. Elsa Billgren pratar om vintage på nyhetsmorgon och hon är så himla vacker, precis som vanligt. Igår var jag med mina fina hemma hos Jessica, och jag har inte skrattat så mycket på länge. Att tragiska gamla minnen kan vara så hysteriskt roliga. Min inkorg ekar inte längre tom, hjärtat slår för snabbt och jag har fantastiska vänner. Allt känns så bra att jag inte ens kan skriva vettigt. Plötsligt händer det, typ.

En kväll i Hong kong.



Tror du på det där själv, att hjärtat lär sig av erfarenheter?

Efter en vecka tillbaka i skolan så är jag helt utmattad, och för min del så innebär helg inte ledighet då jag har så sjukt mycket plugg att få ordning på. Idag ska jag skriva ett tal som ska hållas på måndag, med tema livet och jag känner mig helt tom på inspiration. Yeay. Innan jag tar mig ork till det så tänker jag dricka mer te, höja volymen på Krunegård och flina sådär hejdlöst med ett stressat hjärta. Livet är på något sätt alltid finast mitt i all misär.

Jag har aldrig känt så mycket som jag gör när jag är med dig.

Lyssnar mig less på all min favoritmusik och orkar inte läsa alla kärleksblödiga inlägg som skrivs dagarna i ända. Känner mig less på poetiska meningar, romaner och ballader. Orkar heller inte skriva här för att allt låter så. jävla. tragiskt. Jag orkar bara inte känna för tillfället. Har idag försökt bota ångesten med Gossip girl och grönt vaniljte och solskenspromenader, och vet ni? Det har funkat bra. Nu har jag därför tänkt fortsätta med det. 

I mean, I got no thing to do so it's gonna be alright.

Vaknar upp bland flyttkartonger och kaos, och det känns så himla bra. Jag kom hem från Hong kong i torsdags och egentligen så hade jag kunnat stanna flera veckor till. Jag har haft det så fruktansvärt bra. Åh, så bra stad, människor och tillvaro. Men nu är jag som sagt hemma med fräknar på näsan och lite bättre känsla innuti. Att hemma även är på en helt annan gata än tidigare, med andra nummer på bussarna utanför och nya grannar får mig att slappna av lite. En ny, bättre start. Men nuu så ska jag ta mig något att äta, och sen ska jag dra mig till gymmet med Jessica. Puss

RSS 2.0