"Jag tar hans hand och håller fast, gör mig redo för kamerorna och fruktar den stund när jag slutligen måste släppa taget."

Imorgon så fyller jag 16 somrar. Somrar, sådär som dom som sökte brevvänner i kamratposten skrev. Min födelsedag brukar betyda att sommaren snart är slut, att luften kommer bli klarare och nätterna mörkare. Min sommar har nog varit rätt fin, även om jag knappt har gjort någonting. Jag har fått brunbrända ben, sömnlösa nätter, knäsvaga kyssar, många fina vänner, nya erfarenheter, ett par ögon att drunkna i och drömmar uppfyllda. Mitt i allt det fina så har jag dock lurat mig själv. Jag har blundat för knuten jag har slagit på mig själv och bara intalat mig själv att jag är tillräckligt stark för att få upp den igen. Fat chance. På lördag så flyr han stan och lämnar mig här, ordlös. Allt jag någonsin ville säga lämnas osagt. Men imorgon så fyller jag som sagt år. Kvällen ska innehålla värkande fötter, tomma glas, fina vänner, och i mitt huvud ska alla tankar bara få passera.

Running around in circles, this isn't supposed to be hurtful.

Idag kom jag hem efter en helg i umeå med min mamma och bror. En fin helg helt enkelt. Det blev dock ingen shopping eftersom att jag inte spenderade en minut inne i stan, men det gör inte så mycket eftersom att jag ska dit snart igen med en fin vän. Nu sitter jag mest och grubblar med mumford & sons i öronen. Jag överväger att sova, men det var rätt mysigt att bara sitta såhär. När ni väl somnar, så sov gott mina vänner!

Jag vet att det är här du ska försvinna utan ett spår.

Idag (igår) fyller (fyllde) min kära bror tio år. Jag klippte gräset i tre och en halv timme. Jag fick veta att jag ska till Hongkong om ett halvår, helt underbart. Jag åt tårta. Jag cyklade iväg och träffade jasmin, och slutade hemma hos alva (som förresten kom hem från england idag (igår), och var galet saknad). Jag åt popcorn. Jag fick ett sms som jag hade väntat på hela dagen, och till följd av det så fick jag ett sms som jag önskar att jag aldrig läste. Skrev ett blogginlägg och insåg att min blogg är alldeles för personlig egentligen. Och nu slutligen ska jag sova (även om chansen att jag kommer somna är ytterst pytteliten). Godnatt.

And my head told my heart "let love grow", but my heart told my head "this time no".


När det äntligen känns sådär rätt, då blir det liksom omöjligt på något sätt.

Trött. Less. Kluven. Och sådär överdrivet tankspridd. Jag har inte gjort någonting alls idag, har faktiskt varken haft ork eller lust. Sånna här dagar borde inte ens få existera. Nu ska jag sätta mig ute på balkongen med en tekopp och försöka rensa skallen, sen så ska jag sova. Godnatt världen.

You are everything and nothing at the same time, make up your mind.


Solskensfrukostar och dimmiga hjärtan.

Startade dagen med frukost ute på balkongen tillsammans med min fina katt. Det var faktiskt sol nästan hela tiden, vilket väckte lite hopp eftersom att det har varit så dåligt väder nu så länge här i lilla övik. Igår så blev det en lång fika med kristin på blåbär, en rätt oambitiös timme på gymmet, en runda på stan med han som gör mig glad, inköp av nya skor, middag i mammas säng och ett oändligt tv tittande. En bra dag helt enkelt, förutom att det regnade den största delen. Idag så har jag inte planerat något annat än en löprunda, så vi ser väl vad som händer. Puss!

Trying to make it work, but man these times are hard.

Inatt så somnade jag i armarna på honom och vaknade upp på samma plats. Satan vad fin han är, det är helt sjukt. Vi klev upp vid halv tolv, bakade muffins och åt upp dom efter min sista jobbdag. Så. Himla. Härligt. Sen så åkte jag in till stan med stina och kikade lite, hon hann även med att klippa sig. Till middag så blev det thaiboxar och sen så har jag legat här på min säng helt utslagen. Man blir verkligen trött av att jobba i fyra veckor. Men nu äntligen så är det sommarlov på riktigt för mig med, detta ska firas hörni! Puss.

Ps. Världens finaste mamma är det på bilden. En bättre sådan får ni leta efter!

It's hard to conceive that somebody like you could be with someone like me.

 
Jag är så himla lycklig.

You make me happy, whether you know it or not.

 
 
Dagarna bara flyger förbi och jag har hunnit med lite strandhäng, picknick i hamnparken, badat och bastat och badat igen (och igen och igen), en filmkväll, mängder av onyttigheter, jobbat rumpan av mig, tittat på amanda jensen i strandparken och hängt några kvällar med min finaste. Imorgon så har jag sovmorgon till klockan tolv och sen så är det bara några få dagar kvar av min jobbperiod, så sjukt skönt. Just nu så ser jag på the middle och resten av kvällen lär spenderas här i soffan. Puss!
 

Jag måste hejda mig, så att jag inte plötsligt börjar älska dig.

 

HELL YEAH

 
Såhär såg jag ut för tio minuter sedan när jag loggade in på gymnasievalsidan. Sekunderna efteråt hade jag lyckats sätta på pocket full of sunshine och dansade som en dåre igenom hela köket. Jag kom in på musik estet!! Helt sjukt vad nöjd jag är! Nu har jag tre underbara år framför mig och nervositeten har precis släppt. Jag säger som lorentz & M.Sakarias, Jag lever min dröm baby.

RSS 2.0